Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

2021'in En Gözde Oyunları

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, oyun severlerin yüzüne güldüren gelişmeler yaşanıyor. VR gözlükler, hissedilebilen konsollar derken oynadığımız oyunların dünyasına adım atabiliyoruz. Bugün, yeni oyun arayışında olanlar için 2021 yılında çıkan ve herkesin büyük bir beğeniyle karşıladığı oyunları listeledik.


Far Cry 6 

2004 yılında çıkan Far Cry’ın altıncısı olan oyun, yeni bir coğrafyaya taşındı ve şimdi Küba’da geçiyor. Bilgisayarın yanında yeni nesil konsollarla da oynanabilecek Far Cry 6, hikayesiyle oyuncuları etkileyen bir başka oyun olarak listelerimizde yerini alıyor.

 

God of War: Ragnarok

Playstation’a özel olarak 2018 yılında piyasaya sürülen ve rekorlar kıran God of War’ın devam oyunu God of War: Ragnarok 2021 yılı içerisinde çıkması beklenen oyunlar arasında. Heyecanla beklenen oyun hakkında detaylı bilgi verilmese de ilk oyunun etkisinden dolayı herkesin beklentisinin yüksek olduğu kesin.

 

Deathloop

2021 Mayıs ayında çıkması beklenen Deathloop, yeni neslin en sevilen oyunlarından olması bekleniyor. Blackreef Adası’nda aynı günü tekrar etmeye mahkum olan iki nişancının hayatını oynayacağımız oyun, sabırsızlıkla beklenenler arasında. 

 

Resident Evil 8: Vintage 

Resident Evil 7’nin ana karakteri olan Ethan Winters’ın başrol olacağı oyunda, hayatta kalmaya odaklı, bol aksiyon ve gerilimli anlar bizleri bekliyor.


Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Aslında 2019 yılında oyuncularla buluşması beklenen oyun, yaratıcı ekibin 2021 yılında çıkması planlanan Playstation 5 ve yeni X-Box Series X-S’e uyumlu olmasını istedikleri için bu yıla ertelendi. Korku ve hayatta kalma temalı oyunda, Resident Evil 4’te bulunan market sistemi geri dönüyor. 

 

Horizon Forbidden West

Horizon: Zero Dawn’ın PlayStation 4’te iyi bir ivme yakalamasının ardından seriye bir devam oyunu geliştirmeye karar veren Guerrilla Games, yeni oyunda ana karakterimiz Aloy’un Amerika’yı keşfetme macerasını anlatacak. PlayStation 5’in yeni nesil SSD teknolojisi ile neredeyse yükleme ekranı bulunmayacağı vadedilen Horizon: Forbidden West’in 2021’de oyuncularla buluşması bekleniyor.


Gotham Nights

DC evreninde geçecek ve Gotham’ın 5 farklı bölgesini içerek oyunda Batman’in ölümünden sonra yaşananları konu alıyor. 

 

S.T.A.L.K.E.R. 2

Korku türünün en iyi örneklerinden olan oyun, ışık izleme teknolojisinin aktif olarak kullanılacağı oyunlardan biri olacak. Ayrıca seçimlerimizle oyunun gidişatına müdahale edebileceğimiz S.T.A.L.K.E.R 2’de yeni neslin tüm beklentilerinin karşılanacağı belirtiliyor.


İşinden gücünden kısıp vaktini oyun oynamaya harcayan, gerekirse yemeklerini bile oyun karakterleriyle birlikte yemeyi göze alan, gerçek hayatını unutup oyun dünyasında yaşamaya başlamış tüm oyun severler, bu kamera kapatıcıları tam size göre!



https://www.webtekno.com/far-cry-6-tum-detaylar-h85787.html

https://www.merlininkazani.com/god-of-war-ragnarok-icin-farkli-studyolardan-ovguler-yagdi-haber-116355

https://www.youtube.com/watch?v=jziktWnfJcA

https://haberglobal.com.tr/kultur-sanat/resident-evil-8-village-in-seslendirme-sanatcisi-jeanette-maus-kansere-yenildi-90997/amp

https://store.steampowered.com/app/532790/Vampire_The_Masquerade__Bloodlines_2/?l=turkish&curator_clanid=30818313

https://www.psu.com/news/dc-fandome-2020-batman-gotham-knights-from-wb-games-montreal-announced-for-ps5-release/

https://www.playstation.com/tr-tr/games/horizon-forbidden-west/

https://www.stalker2.com

Sale

Unavailable

Sold Out