Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Ağustos Yeni Ürünlerimiz: Basketbol, Sushi, Avokado...

Neredeyse her ay büyük bir mutluluk ve ilhamla yeni ürünlerimizi tasarlamaya ve koleksiyonumuzu genişletmeye devam ediyoruz. Herkesin kendine en uygun kamera kapatıcısını bulabilmesi öncelikli hedefimiz!

Kamera Kapatıcılar bilgisayarlarınızın ya da tabletlerinizin kamerasını kullanmadığınızda kapatmanızı sağlayan fiziksel bir güvenlik önlemidir. Açılıp kapanabilen kapağını sağa kaydırarak kameranızı kapatabilir, sola kaydırarak da kameranızı açabilirsiniz. Tablet ve bilgisayarların yanı sıra telefonlarınızda da kullanabileceğiniz modellerimiz var.

Dilerseniz ön kameranızda kamera kapatıcılarımızı kullanabilirsiniz. Telefon Kamera Kapatıcılarımızı çift yönlü kullanıma uygun tasarladık. Telefonunuzun kamerasına ve mikrofon yerine göre sağa veya sola açılacak şekilde kullanabilirsiniz.

Kamera Kapatıcılar hem renkli tasarımları ile sizi eğlendirmesi hem de güvenliğinizi koruması sebebi ile çok sevdiniz! Biz de Funsy ekibi olarak sizi en iyi temsil edecek kamera kapatıcısını bulabilmeniz için ürünlerimizi genişletmeye çabalıyoruz. Bu ay koleksiyonumuza kattıklarımız:

1- Telefon & Tablet & Laptop Kamera Kapatıcı | Saturn

siyah üzerinde satürn olan metal telefon kamera kapatıcısı

Ufak bir uzay macerasına ve gezegenlerin güzelliğini keşfetmeye hazır mısınız? Tıpkı Satürn halkası gibi, Saturn Kamera Kapatıcısı güvenliğinizi her an koruyacak!

2- Telefon & Tablet & Laptop Kamera Kapatıcı | Travel

siyah metal üzerinde dünya olan kamera kapatıcısı

Seyahat etmek, yeni yerleri keşfetmek, dünyayı gezmek, keşfedilmemiş güzellikleri görmek sizin için de bir tutku mu? Eğer öyleyse Travel Kamera Kapatıcısı tam size göre! Çalışırken size ilham vermesi ve motive etmesi için Travel Kamera Kapatıcısı telefonlarınızda yerini alsın.

3- Telefon & Tablet & Laptop Kamera Kapatıcı | Pacman

Blinky, Pinky, Inkey ve Clyde, yani eski dostlarımız, her an telefonunda olup seni eski günlere geri götürsün. Oyun tarihinin dönüm noktası Pacman, sen oyun oynarken oyunları kaybetmemen ve eğlenceyi üst düzeye çıkarabilmen için seninle olacak!

4- Laptop Kamera Kapatıcı | Happy Avokado

Pembe üzerinde mutlu avokado olan kamera kapatıcısı

Avokado Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Aradığınız mutluluk ve eğlence Happy Avokado Kamera Kapatıcısında! Açılıp kapanabilen sürgüsü ile hem kameranızın kontrolünü size verecek hem de mutlu avokado ile ihtiyacınız olan pozitifliği size verecek!

5- Laptop Kamera Kapatıcı | Sushi

siyah üzerinde sushiler olan kamera kapatıcısı

Sushi Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Sushi Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

En sevdiğiniz mutfak hangisi? Eğer siz de bizim gibi Çin mutfağı aşığı iseniz Sushi Kamera Kapatıcılar tam size göre! Sevimli tasarımları ile gün içerisinde yüzünüzü güldürecek ve güvenliğinizi koruyacak.

6- Laptop Kamera Kapatıcı | Basketbol Mini

turuncu üzerinde basketbol topu olan kamera kapatıcısı

Basketbol Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Hırs, heyecan, durmayan temposu ile basketbol en sevdiğimiz spor dallarından biri. Hobilerini ve tutkularını bilgisayarlarında taşımayı seven ve herkese göstermek isteyenler için önerimiz Basketbol Kamera Kapatıcı!

7- Laptop Kamera Kapatıcı | Kaktüs Mini

Siyah üzerinde kaktüsler olan kamera kapatıcısı

Kaktüs Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Rengarenk saksılar, yemyeşil bitkiler... Bakmaktan keyif aldığımız ve sevgi gösterdiğimiz bitkiler güvenliğiniz ve eğlenceniz için bilgisayarınızda yerini alsın!

8- Laptop Kamera Kapatıcı | Fruits Mini

siyah üzerinde renkli meyveler olan kamera kapatıcısı

Fruits Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Doğanın şekerleri Meyveler eğlenceli ve renkli tasarımları ile bilgisayarlarınızda yerini alsın. Bize güneşli günleri hatırlatması için yaz meyvelerini Fruits Kamera Kapatıcılarımızda kullandık!

Sale

Unavailable

Sold Out