Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Antivirüs Programları Sizi %100 Koruyor mu?

Hepimiz antivirüs programları indirmemiz gerektiğini ve bu programların bizi siber saldırılardan koruyacağını duymuşuzdur. Ancak bu doğru mu?

Siber güvenlik, rahatımız için çok önemli bir gereklilik haline geldi. Cihazlarımızda depolanan çok hassas bilgiler nedeniyle, hepsini kötü amaçlı yazılımlara kaptırma düşüncesi oldukça korkutucu. Antivirüs yazılımı kullanmak bize iç rahatlığı sağlayabilir, ancak korumamızı garanti ediyor mu?

Maalesef, cevap hayır. Ancak, henüz aboneliğinizi iptal etme zamanı değil. Yüksek kaliteli antivirüs sizi bilinen tüm tehditlerden ve hatta henüz icat edilmemiş bazı tehditlerden koruyabilir. Bazı kusurlar olsa bile faydası kanıtlanmıştır.

Antivirüs programlarının hepsi benzer şekilde çalışır. Onaylanmış kötü amaçlı yazılım bilgilerini, bulaşmaları önlemek için öncü stratejilerle birleştirirler. Güvenlik paketleri, bilinen kötü amaçlı yazılımları anında işaretlemek için virüs imzalarını ve ortak kod tabanlarını kullanır.

Sorun, kötü amaçlı yazılım ortamının sürekli değişmesidir, bu nedenle% 100 koruma uygulanabilir değildir. Siber suçlular, antivirüs yazılımı için zararsız görünen tanınmayan kodlama kullanarak yenilik yaratıyor. Maalesef bu süreç de güvenliği garanti edemez.

Ve ne yazık ki, bedava olan programların, premium programlara karşı daha etkisiz olduğunu söylemek zorundayız. Dezavantajlarına rağmen, premium antivirüs paketleri, güvende kalmak için hala iyi seçeneklerinizden birisi.

Bu programların yanında güvenliğiniz için size fiziksel bir önlem alan kamera kapatıcılarımızı öneriyoruz. İstediğiniz an kameranızı açıp kapatabileceksiniz ve bu sayede içiniz rahat edecek!

Sale

Unavailable

Sold Out