Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Babalar Günü Hediye Önerileri

Babalar gününe çok az bir zaman kaldı. Çocukluğumuzdan, yetişkinlik dönemimize kadar bizim için her şeyi yapmış, hayatımızdaki en önemli insanlardan birini takdir edip, şımartma vakti!

Babalar için doğru hediyeyi bulmak biraz zor olabilir. Ama gözünüz korkmasın, bu blog yazımızda size yardım edeceğiz. Babanızın, hobilerine, ve seveceği ürünlere göre hediye önerilerimizi sıraladık. Bu babalar gününü hediyesiz geçirmek istemiyor, ve babanızın gerçekten çok seveceği bir hediye arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Babalarınıza onları sevdiğinizin ve güvenliklerini düşündüğünüzü söylemenin en güzel yolu: Kamera Kapatıcılar! Babana en uygun hediyeyi seç ve onu mutlu et!

1- İçindeki Çocuğu Kaybetmeyen Babalar için

Şimdi babanızla beraber geçmişi yad etmenin tam zamanı! Eski çok sevdiğimiz oyunları hediye ederek onları mutlu edebilir ve eski günleri hatırlayabilirsiniz! Oyunları seven, hiç büyümeyen ve hep çocuk ruhlu kalan babalarımıza, oyun temalı kamera kapatıcılarımızı hediye edebilirsiniz.

siyah üzerinde pacman oyunu olan kamera kapatıcısı

Game Over Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

siyah üzerinde robot adam olan kamera kapatıcısı

Brickman Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

siyah üzerinde oyun karakteri olan kamera kapatıcısı

Space Invaders Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

2- Kahraman Babalar için

Bizi her koşulda destekleyen, hep arkamızda olan, tüm sıkıntılarımızı çözen kahraman babalara özel, onları mutlu edecek ve bir parça duygulandıracak hediyelere geçelim. Babanıza sahip olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu hissettirmek istiyorsanız: Lucky Me Kamera Kapatıcısı, her sıkıntınızda yanınızda olduğu ve sizden hiç vazgeçmediği için minnettarlığınızı göstermek istiyorsanız: Never Give Up, her hayalinizde arkanızda durduğu, hayallerinize ulaşmanız için yardımcı olduğu için teşekkür etmek istiyorsanız: Dream More Kamera Kapatıcısı öneriyoruz!

siyah üzerinde lucky me yazan kamera kapatıcısı

Lucky Me Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

siyah üzerinde never give up kamera kapatıcısı

Never Give Up Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

siyah üzerinde dream more yazan kamera kapatıcısı

Dream More Kamera Kapatıcısı için tıkla!

3- Her Haftaya Spora Başlayan Babalar için

Her hafta tatlıyı, yemeği fazla kaçırıp, spora başlayacağını iddia eden bir türlü başaramayan babalarımız... Onları yemek temalı kamera kapatıcılarımızdan hediye ederek mutlu edebilirsiniz. 

siyah üzerinde patates kızartması ve day yazan kamera kapatıcısı

beyaz üzerinde pembe donut olan kamera kapatıcısı

4- Motor Temalı Kamera Kapatıcısı

Arabasını çocuğu gibi seven, sürekli arabalardan bahseden, arabasını yenilemek için sürekli araba sitelerinde dolaşan babalarımıza özel hediye önerimiz: araba temalı kamera kapatıcılar! Trafikten kurtulmayı iple çeken babalarımız için de hayalindeki motora ulaşmak için çabalarken onları motive edecek Motor temalı kamera kapatıcılarımıza göz atabilirsiniz!

siyah üzerinde sarı motosiklet olan kamera kapatıcısı

siyah üzerinde yarış arabası olan kamera kapatıcısı

siyah üzerinde yarış bayrağı olan kamera kapatıcısı

beyaz üzerinde siyah scooter olan kamera kapatıcısı

5- Hayallerinin Peşinde Koşan Babalar için

Belli bir yaştan sonra babalarımız "Egeye yerleşmeliyim, Karavanımı alıp dünyayı gezmeliyim" demeye başlıyor. Çalışmaktan ve şehrin stresinden uzaklaşmanın zamanı geldiğini düşünen babanız için onları desteklemek için Surf Caravan Kamera Kapatıcımızı hediye edebilirsiniz!

siyah üzerinde karavan ve sörf tahtası olan kamera kapatıcısı

6- Çalışkan Babalar İçin

Gece gündüz çalışan, sizin için daha iyi bir gelecek için varını yoğunu ortaya döken, çalışkan, sorumluluklarının bilincinde babanız için Idea Loading Kamera Kapatıcısı hediye edebilirsiniz! Onları takdir etmenin ve şımartmanın tam vakti!

siyah üzerinde idea loading kamera kapatıcısı

7- Hayvansever Babalar için

Sizin de babanız ilk kez hayvan sahiplenmek istiyorum dediğinizde karşı çıkıp sonra sizden daha çok ilgilendi mi? Hayvanları seven, gördüğü her kedi köpeği sahiplenmek isteyen, sevgi dolu babanız için Pati Kamera Kapatıcısı hediye edebilirsiniz!

siyah üzerinde pati olan kamera kapatıcısı

Pati Mini Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Sale

Unavailable

Sold Out