Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Bant VS. Funsy Kamera Kapatıcılar

Bu yazımızda senin kamera kapatman için iki yol olan: Funsy Kamera Kapatıcılar ve bantları karşılaştıracağız. Kamera kapatıcılarını duyan herkes bize aynı soruyu soruyor: "Bant yerine neden kamera kapatıcısını seçelim?" Yazımızı okuduktan sonra hangisini seçmeniz gerektiğine siz karar verin!

Bilgisayar kamerasına yeşil bant takılmış

1- Bantlar Uzun Ömürlü Değil

Bantları her zaman kolaylıkla kullanamıyorsun. Kamerayı kullanmaya ihtiyacın olduğunda mutlaka bantı sökmek zorundasın. Kamera ile işin kalmadığında ise yeni bir bant arayışı içine giriyorsun. Açıkcası bu her gün uğraşılacak bir iş değil. Funsy kamera kapatıcıların kaydırılabilir özelliği sayesinde istediğin an açıp kapatabilirsin. Hem çok kolay hem de seni uğraştırmayacak şekilde tasarlandı!

Bilgisayarın üzerinde funsy kamera kapatıcıları mor yeşil kırmızı renkli paketlerde, yanlarında kahve karton kutusu var

2- Bantlar Oldukça Sıkıcı

Kameralarımızı bantlarla kapatırken bizim en sevmediğimiz özelliği ise bantların sıkıcı ve kötü durmasıydı. Bilgisayarlarımızda hiç istemediğimiz bir görüntü oluşturuyordu. Üstelik o bantı çıkarınca üzerinde leke bile kalıyordu. Ama Funsy ile böyle bir derdin kalmayacak! Moduna göre sana en uyan ve eğlenceli kamera kapatıcısını bulabilirsin. Böylece hem eğlenceli, motive edici yazılar okuyup hem de bilgisayarının istediğin güzelliğe kavuşmasını sağlarsın!

bilgisayar kamerası yeşil bantla kaplanmış laptopun önünde funsy kamera kapatıcıları pakette

3- Dalga Konusu Olmaktan Kurtulacaksın

Biliyoruz… Bant ile kameranı kapattığını gören herkes, her seferinde seninle dalga geçiyordu. Bizimle de öyleydi! Ama Funsy kamera kapatıcılarının yaratacağı eğlence sayesinde eminiz ki herkes sana nereden aldığını soracak!

Sale

Unavailable

Sold Out