Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

En Çok Sevilen 10 Kişisel Gelişim Kitabı

Hepimiz hayatımızda belli zorluklarla mücadele ediyoruz. Kimi zaman gerçek sorunu göremiyor, kimi zaman da sorunu görsek bile çözüm üretemiyoruz. Kafanızdaki soruların cevaplarının bir kitapta olabileceği hiç aklınıza geldi mi? Eğer gelmediyse, doğru adrestesiniz. Perspektifinizi değiştirecek kişisel gelişim kitaplarını sizler için derledik.

 

1. İnsanın Anlam Arayışı - Viktor Frankl

Psikiyatrist Viktor Frankl’ın bu kitabı, yaşam amacınıza olan bakış açınızı değiştirecek. Nazı kampındaki yaşamını ve deneyimlerini anlatan bu kitapta kişisel gelişime ve hayata dair pek çok şey öğreneceksiniz. 

2. Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı: Kişisel Değişimde Güçlü Dersler - Stephen R. Covey

1989 yılında Stephen Covey tarafından yazılan ve bu güne kadar dünya çapında 25 milyondan fazla satan bu kitap, ‘’kişilik etiği’’ olarak adlandırdığı şeye karşı çıkarak, ‘’karakter ahlakı’’na teşvik ediyor. Yani, değerlerini evrensel ve zamansız ilkelerle sınırlamak. İlkeleriniz sonuçları belirlerken, değerleriniz davranışınızı yönetir diyor yazar. Bu kitapta hayata dair inanılmaz dersler alacak, sonsuz değişiminize ilk adımınızı atacaksınız. 

3. Olumlu Düşüncenin Gücü - Norman Vincent Peale

Olumlu Düşüncenin Gücü kitabında yazar, olumlu düşünme yöntemini uygulamak ve başarınızın içinizde olduğunu göstermek için olumlu vaka geçmişlerini ve pratik talimatları kullanıyor. Bu kitap kendine inanma sorunu olan, endişe alışkanlıklarına sahip kişilere, hayatının kontrolünü eline almayı öğretiyor.

4. Alışkanlıkların Gücü - Charles Duhigg

Günlük hayatımızı alışkanlıklarımız yönetiyor. Neden alışkanlıklar kazandığımızı ve bunları nasıl yönetebileceğimizi anlatan bu kitap, yeni alışkanlıklar benimsemenizde sizlere yardımcı olacak.

5. Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır - Ahmet Şerif İzgören

Sürükleyici okuması ve oldukça eğlenceli anlatımıyla bu kitap okuyucuların hayatı anlamalarını, varlıklarını sevmeleri gibi konularda okuyucuya yön veriyor. 

6. İnsan Olma Yolculuğu - Osho

İnsan bir köprüdür, diyor Osho, hayvan ve ilahi arasında - ve doğamızın bu ikili yönü hakkındaki farkındalığımız bizi insan yapan şeydir. Bizi huzursuz, bazen bencil, umut ve umutsuzluğun kesişim noktası yapan da budur. Bu kitap, her birimizin iç yolculuğunu anlatır nitelikte.

7. Mükemmel Zamanlamanın Bilimsel Sırları - Dan Pink

Doğru zamanda doğru şeyi yapmak hayatımızın gidişatını doğrudan etkiler. Daniel Pink bu kitabında 700’den fazla çalışmanın bulgularından yararlanan bir ‘ne zaman?’ kılavuzu sunuyor.

 

8. İçindeki Devi Uyandır - Anthony Robbins

Hepimiz daha iyi hayatlara sahip olmak istiyoruz. Sağlığımızı, ilişkilerimizi, kariyerimizi geliştirmek istiyoruz. Bunu başarmanın en yaygın yollarından biri, hayatımızda kişisel gelişim kitaplarına yer açmaktır. Tony Robbins’in en çok satan kitabı ‘İçindeki Devi Uyandır’ bedeninizde, duygularınızda, ilişkilerinizde kısacası hayatınızın tümünde nasıl ustalaşacağınızı gösteriyor. 

9. Simyacı - Paulo Coelho

Simyacı, dünyayı hazine bulmak için seyahat etmek isteyen bir çocuğun ilham verici hikayesini anlatıyor. Kahramanımız, yolculuğu boyunca dünyanın sunduğu diğer zenginliklerin farkına varıyor ve deneyimliyor. Bu hikaye, insanlara fırsatı tanıma ve hayallerini takip edebilme hakkında her şeyi öğretiyor. Hayalperestlere gönül rahatlığıyla öneriyoruz. 

Kişisel gelişiminize ufak bir katkı da bizden! Funsy'nin motivasyon verici kamera kapatıcılarına göz atmayı unutmayın.

 

 

https://medium.com/türkiye/anlamarayisiuzerine-b0f1fb719835

https://rengarenkdergisi.com/2021/03/05/etkili-insanlarin-7-aliskanligi-kitabi-incelemesi/

https://www.cimri.com/bireysel-gelisim-kitaplari/en-ucuz-kitap-bireysel-gelisim-kitaplari-fiyatlari?page=6

https://www.hepsiburada.com/aliskanliklarin-gucu-charles-duhigg-pm-kboyner04677

https://www.hepsiburada.com/su-hortumlu-dunyada-fil-yalniz-bir-hayvandir-2-yesil-kapak-ahmet-serif-izgoren-pm-HB00000V6WA7

https://www.ciceksepeti.com/insan-olma-yolculugu--siradan-yasamda-gercek-mutlulugu-bulmak-mumkun-mu-----siradan-yasamda-gercek-mutlulugu-bulmak-mumkun-mu--kc3651851

https://www.amazon.com.tr/Ne-Zaman-Mükemmel-Zamanlamanın-Bilimsel/dp/605231415X

https://www.hepsiburada.com/simyaci-paulo-coelho-pm-kcan015

Sale

Unavailable

Sold Out