Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Enstruman Çalmanın Faydaları

Müziğin hem ruhumuza hem de bedenimize faydalı olduğu kanıksanamaz bir gerçek. Müzik dinlemek bize ne kadar iyi geliyorsa, bir müzik aleti çalmak 2 kat fayda sağlıyor diyebiliriz. Bugün sizinle bir enstrüman çalmanın nasıl faydaları olduğunu öğreneceğiz...

Sosyalleşmenize Yardımcı Olur

Müzik aleti çalmak, sosyalleşmenin en güzel yollarından bir tanesidir. Öğrenme sürecinden öğrendiklerini sergileme sürecine kadar yeni insanlarla tanışabilir ve bundan büyük keyif alabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde ortak noktalarınız olan insanlarla tanışıp daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz.

Beyninizi Çalıştırır

Müzik aleti çaldığınız sırada, beynin birçok bölümü aynı anda çalışmaya başlar. Böylelikle kendinize iyi bir geliştirme imkânı sağlamış olursunuz.

Disiplinli Olmanızı Sağlar

Bir enstrümanı öğrenme süreci, uzun ve sabır gerektirir. Bu iş için adım attığınızda belirli bir düzende pratik yapmak için ona özel zaman ayırmanız gerekir. Bu da hayatınızda bir düzen ve disiplin sağlamanıza faydalı olur.

 Öz Güveninizi Yükseltir

Enstrüman çalmayı öğrenmek, kendini eleştirmeyi ve etraftan gelen eleştirileri kabul etmeyi öğretir. Kişiliğiniz için olumlu bir değişim sağlar ve öz güven kazandırır.

Dışavurum İmkanıdır

Müzik aleti öğrenmek, iyi ya da kötü duygusal durumlarınızı dışa vurmanız için en güzel yöntemdir. Kötü duyguları vücudunuzdan atarak iyileşirsiniz, iyi duygularla güzel besteler yaratır ve herkesi mutlu edersiniz.

Her Ülkede Bilinen Tek Dildir

Müzik evrenseldir. Müzik aleti çalmayı öğrenerek tüm dünyada geçerli olan bir dili öğrenmiş olur ve bu şekilde her milletten insanla kolayca iletişim kurabilirsiniz.

Stresinizi Azaltır

Enstrüman çalmak, kötü düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlar. Elde ettiğiniz başarılar ise pozitif etki eder ve ruh haliniz dengelenir.

Odaklanma Problemine Yardımcı Olur

Müzik aleti çalarken iyi bir odaklanma süreci içinde olmanız gerektiği için bir süre sonra odaklanma probleminiz varsa bile bunu aşmanız çok daha kolay olur.

Sürekli Bir Gelişim Sürecidir

Enstrüman çalmaya başlamak, sürekli yeni bir şeyler öğrenmeniz gereken bir sürece adım atmanız demektir. Kendinize yeni bilgiler ekleyerek beyninizi canlı tutar, hayata bakışınızı değiştirebilirsiniz.

İnce Düşünceli Olmayı Sağlar

Müzik aleti çalanlar daha detaylı düşünmeye başlar ve estetik özelliklere daha çok değer verir. Böylelikle yaratıcı düşünce yapınız gelişim gösterir. 

 

Siz de müziği ruhunun derinliklerinde hissedenlerdensiniz, "Music" kamera kapatıcımızla tanışmalısınız...

 

Sale

Unavailable

Sold Out