Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Farkındalık Uygulamasının Hayatımıza Etkileri

Farkındalık. Ne kadar basit bir kelime. Zihnin ne olup bittiğiyle, yaptığınızla, içinde hareket ettiğiniz alanla tamamen ilgilendiğini gösterir. Gerçek meseleden sık sık saptığımız sinir bozucu anlar dışında, bu durum kulağa önemsiz görünebilir. Ama bir noktada zihnimiz uçar, vücudumuzla tüm teması kaybederiz ve çok geçmeden yeni olan bir olay ya da gelecek hakkında endişelendiğimiz bir şeyi düşünerek takıntılı bir insana dönüşürüz. Ve bu o anki ruh halimizi büyük önemde etkiler.

Farkındalık, tam olarak mevcut olma, nerede olduğumuzun ve ne yaptığımızın farkında olma, çevremizde olup bitenlere karşı aşırı tepkili olmama yeteneğidir.

Ne kadar uzaklaşırsak uzaklaşalım, farkındalık bizi olduğumuz yere, ne yaptığımıza ve hissettiğimize geri döndürmek için oradadır.

Farkındalık her insanda mevcuttur, sadece ona nasıl ulaşabileceğimizi bilmemiz gerekir.

 



Farkındalık Pratikleri

Farkındalık doğuştan gelse de, bazı kanıtlanmış tekniklerle geliştirilebilir.

Günlük yaşamınıza kısa duraklamalar eklemeyi deneyin. Çok yoğun günler geçiriyor olsanız da, kendinize soluklanmak için bir fırsat vermelisiniz.
Meditasyon yapın, yürüyün, bir sandalyede yalnızca oturun, vücudunuza odaklanarak yürüyün. Hatta, meditasyon pratiğinizi yoga veya başka spor aktiviteleriyle birleştirin.

 



Farkındalık Uygulamasının Faydaları

Dikkatli olduğumuzda stresi azaltır, performansı artırır, kendi zihnimizi gözlemleyerek içgörü ve farkındalık kazanır ve başkalarının iyiliğine olan ilgimizi artırırız.

Farkındalık meditasyonu bize hayatımızda yargılamayı askıya alabildiğimiz ve zihnin işleyişi hakkındaki doğal merakımızı açığa çıkarabildiğimiz, kendimizin ve başkalarının deneyimlerine sıcaklık ve nezaketle yaklaştığımız bir ruh hali verir.

 



Siz de hayatınıza sakinliği, huzuru, farkındalığı çağırıyorsanız, bilgisayarın başına oturup işleri hallederken bir kenardan size pozitif enerji verecek bir Funsy Kamera Kapatıcısı hediye verin.

Sale

Unavailable

Sold Out