Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Fransa’da Mutlaka Görmeniz Gereken 6 Şehir

Fransa denince hepimizin aklına önce Paris gelir, fakat Fransa Paris’ten çok daha ötedir. Muhteşem mimarisi, mutfağı ve köklü tarihiyle mutlaka görülmesi gereken bir yerdir. ‘Peki nereleri gezmeliyiz?’ Diye sorduğunuzu duyar gibiyiz, siz o işi bize bırakın.

Toulon

Şarap ve balık cennetine hoş geldiniz. Fransa’nın Akdeniz kıyısında yer alan bu şehir, bölgenin üçüncü büyük kenti. Ilıman bir iklime sahip olan bu liman kenti, attığınız her adımda sizi büyüleyecek.

Marsilya

Avrupa’nın en eski şehirlerinden biri olan Marsilya, köklü bir geçmişe sahip. Orta Çağ ve Antik Roma mimarisine sıkça rastlayacağınız bu şehir size geçmiş zamanlardan kalan masalları anlatmaya can atıyor. Toulon gibi bir liman kenti olan Marsilya, yılın tam 300 günü güneşli! Güzel havanın keyfini çıkardığınız, kendinizi masallar şehrinde hissettiğiniz bir tatile hazır olun. Son olarak, Marsilya’ya giderseniz Cathedrale de la Major’u ziyaret etmeyi unutmayın.

Lille

Belçika sınırında bulunan bu şehir, Flaman mimarisi ve çan kuleleriyle biliniyor. Gittiğinizde Lille Katedrali, Hospice Comtesse Müzesi ve Palais des Beaux - Arts de Lille’i ziyaret etmeyi unutmayın.

Paris

Bu listede elbette olmazsa olmazımız Paris! Fransa’nın en popüler şehri olan Paris’te Louvre Müzesi, Eyfel Kulesi, Notre Dame Katedrali, Sacre Coeur Bazilikası, Şanzelize Caddesi, Pompidou Merkezi, Pantheon, Sainthe Chapelle, Orsya Müzesi gibi mutlaka görülmesi gereken yerler bulunuyor. Koskoca bir zevk turuna merhaba deyin! Çünkü uzun zaman aklınızdan çıkaramayacaksınız. 

Arles

Van Gogh ile anılan bu şehirde kendinizi Orta Çağ’da hissedecekseniz. Eğer yolunuz düşerse mutlaka Saint Trophime Kilise’sini gezmelisiniz. 

Strazburg

Noel’i Strazburg’da geçirmekten daha iyi bir hayal kuramıyoruz. Noel’de ayrı güzel olan bu kent sizi adeta masalda hissettirecek. Yolunuz düşerse, Gotik Katedrali ve Astrolojik saati görmenizi tavsiye ederiz. 

Fransa aşıkları, Bonjour Kamera Kapatıcısı sizleri bekliyor.

Sale

Unavailable

Sold Out