Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Funsy ile Soru-Cevap

Sosyal medya hesaplarımıza ve mail adresimize gelen, çok sorulan soruları derledik. İçinizi rahat ettirmek ve kendinize en uygun Kamera Kapatıcısını bulabilmeniz için Soru-Cevap blog yazımızı yazıyoruz! Hazırsanız yazımıza geçelim :)

1- Kamera Kapatıcısı Nedir?

Kamera Kapatıcısı, bilgisayar, tablet, televizyon ya da telefonlarınızın kamerasını istediğinizde kapatmanıza istediğinizde açmanıza yarayan bir aparattır. Sağa kaydırarak kameranızı açabilir, sola kaydırarak da kameranızı kapatabilirsiniz.

2- Kamerayı Kapatmak Paranoyaklık. Kim Benim Kameramı Gözetlesin?

Blog yazılarımızda bunun mümkün olduğunu ve her gün verilerimizin toplandığını yazmıştık. Tabi kamerayı kapatmayı paranoyaklık olarak görmek sizin tercihiniz :) Ama Funsy "paranoyaklığın" yanında görüntülü konuşmalarınızda istenmeyen kazaların yaşanmasını engelliyor. Kameranızı açık unutma ya da görüntülü konuşmalara aniden yakalanma gibi bir korkunuz kalmayacak. Üstelik eğlenceli ve motive edici mesajları ile gün içerisinde yüzünü güldürecek bir laptop stickerı!

3- Bant Varken Neden Kamera Kapatıcısı Kullanmalıyım?

Belki de en çok duyduğumuz soru. Funsy olarak size bant gibi sıkıcı, işe yaramayan, tek kullanımlık çözümler yerine, eğlenceli, uzun ömürlü, tam güvenlik sağlayan bir çözüm önerisi sunuyoruz.

Bantları her zaman kolaylıkla kullanamıyorsunuz. Kamerayı kullanmaya ihtiyacınız olduğunda mutlaka bantı sökmek zorundasınız. Kamera ile işiniz kalmadığında ise yeni bir bant arayışı içine giriyorsunuz. Açıkcası bu her gün uğraşılacak bir iş değil. Funsy kamera kapatıcıların kaydırılabilir özelliği sayesinde istediğiniz an açıp kapatabilirsiniz.

4- Bantlar Bilgisayarıma Zarar Verir Mi?

Kamerayı her kullanmak istediğinizde bantı çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. Kamera ile işiniz bittiğinde de yeni bir bant arayıp onu takmak zorunda kalıyorsunuz. Aslında sürekli kameralara bantı takıp çıkararak ekranınıza büyük bir zarar vermiş oluyorsunuz. Bantın bıraktığı izlerin yanı sıra Staingate problemi de size büyük bir sorun çıkarıyor. Staingate, ekranlarındaki camın yansıma önleyici tabakasının yıprandığı görünen belirli Apple MacBook Pro serilerinde bilinen bir sorundur.

5- Funsy Kamera Kapatıcısı Hangi Cihazlarda Kullanabilirim?

Funsy Kamera Kapatıcıları ilk olarak bilgisayar ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz şekilde tasarlayıp piyasaya sürdük. İsteğiniz üzere artık Kamera Kapatıcılarımızı telefonlar için de tasarladık. Televizyon, bilgisayar, tablet ve telefonlarınızda kullanabilirsiniz.

6- Funsy Kamera Kapatıcıların Yapışkanları Dayanıklı Mıdır?

Yapışkanlar için Global 3M markasını kullanmaktayız. İlk kullanımda ürünü yapıştıracağınız yüzeye en az 20 saniye bastırmanızı tavsiye ediyoruz.

7- Siparişim Kaç Gün İçinde Bana Ulaşır?

Siz sipariş verdikten sonra ürünü 1 gün içinde kargoya teslim ediyoruz. Kargonuz genellikle size 1-2 iş günü içinde ulaşmaktadır.

8- Koronavirüse Karşı Önlemleriniz Nelerdir?

Funsy Kamera Kapatıcılarımızı, sipariş verdikten sonra size bir paket içerisinde gönderiyoruz. İçiniz rahat etsin diye dilerseniz paketi silebilir ve kamera kapatıcısı kullanmaya başlayabilirsiniz.

9- Kamera Kapatıcılar Bilgisayarların Kapanmalarını Engeller mi?

Kamera Kapatıcılarımızı tasarlama sürecinde bir çok kişinin görüşüne başvurduk, arkadaşlarımızdan ürünü kullanmalarını rica ettik ve kapanma konusuna önem verdiğimiz için de iki boy seçeneği sunduk. Normal boy kamera kapatıcılarımızın boyutları 30mm"13.6mm, kalınlıkları da 0.85mm. Kendimiz de birer Macbook kullanıcıları olarak normal boy kullanıyoruz. Şarj ve tozlanma sorunu olmadı. Tabi kamera kapatıcılarımız kağıt gibi ince ürünler değil, bunu mutlaka belirtmek isteriz.

Hiçbir şekilde böyle bir sorun yaşamak istemiyorsanız o zaman size mini modellerimizi öneriyoruz. Mini modellerimiz boyutu 18.5mm"9.1mm, kalınlıkları da 0.8mm. Hem tablet kullanıcıları hem de bilgisayarlarında tamamen kapanma isteyenler için mini modellerimizi öneriyoruz. En son olarak telefona da uygun çok iki yeni modelimiz geldi. Onların kalınlığı mini modelden de ince, 0.75mm.

10- Kurumsal çalışmalarınız ya da toptan satışınız var mı?

Evet var! Bilgi almak için hello@funsylab.com mail adresine yazabilirsiniz.

Sale

Unavailable

Sold Out