Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Gizliliğini Koruman için En İyi Kamera Kapatıcıları

Kamera kapatıcısı güvenliğin için alabileceğin en kolay fiziksel önlemdir. Eski FBI Başkanı James Comey'e göre kameramızı kesinlikle kapatmalıyız. Mark Zuckerberg ve Edward Snowden'ın da bu konuda önlemler aldığını biliyoruz. Üstelik birçok kez gizlice kameraların izlendiği ve şantaj yapıldığına dair haberlere şahit olduk.



Bu yüzden fazla vakit kaybetmeden güvenliğini düşünmeli ve bu konuda önlemler almaya başlamalısın. Özel hayatın ve bulunduğun ortamların izlenmesi, kaydedilmesi gibi durumlardan kaçınmalısın. Rahatın ve güvenliğin için sana Funsy Kamera Kapatıcılarını öneriyoruz.

Funsy Kamera Kapatıcıları aldığında arkalarındaki 3M yapışkan bantı çıkart, kameranın üzerine hafifçe bastırarak yapıştır. Kamera kapatıcının sürgülü kapağını istediğin zaman açıp kapatabilirsin. Funsy ABS plastikten yapıldı ve birçok farklı çeşidi var. Bu kamera kapatıcıları bilgisayarında ve tabletinde kullanabilirsin.

arka planında uzay teması olan bilgisayarının kamerasında takılı uzay temalı kamera kapatıcısı

Ayrıca günlük hayatımızda yaptığımız çok sayıda video görüşme için de, kameranın önüne aniden çıkmak yerine bir önden hazırlık yapmak için vaktimiz olsa çok daha iyi olmaz mı? Kamera Kapatıcı hazırlıksız yakalanmamız için bize yardımcı olur. Eğlenceli, motive edici ve renkli tasarımlarıyla da Funsy kamera kapatıcılar bilgisayarını renklendirecek ve güzelleştirecek!

Çok sayıdaki kamera kapatıcılarımızdan kendine en uygunu bulabilmen için sana en çok satılan ve favori ürünlerimizi öneriyoruz:

1- I Need Coffee

mavi üzerinde i need coffee yazan kamera kapatıcısı

I Need Coffee Kamera Kapatıcısı için tıkla!

"Kahve bağımlıları sizi çok iyi anlıyoruz... Kahve içmeden güne başlayamıyorsanız bu kahve aşkını bilgisayarlarınızda taşıyın! Hem eğlenceli hem de güvenli internet deneyimi yaşamanı sağlayacak "I Need Coffee" Kamera Kapatıcıları, renkli tasarımı ile gününüze renk katacak."

2- Weekend Loading

siyah üzerinde weekend loading yazan kamera kapatıcı

Weekend Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

"Hafta sonunu bekleyemiyor ve Cuma gününün gelmesini iple çekiyoruz. En sıkıldığınız anlarda Weekend Loading kamera kapatıcısı seni motive edecek! Cheers!"

3- Space Ship

beyaz üzerinde uzay gemisi olan kamera kapatıcı

Space Ship Kamera Kapatıcısı için tıkla!

"Star Wars, 2001: A Space Odyssey, Apollo 13, Star Trek ya da favori uzay filmin hangisiyse uzay gemisi temalı kamera kapatıcımızı çok seveceğine eminiz! Kendine, bilgasayarını kullanmanın en eğlenceli ve güvenli yolu Space Ship Kamera Kapatıcısını hediye et!"

4- Cosmos

mavi üzerinde uzay temalı kamera kapatıcısı

Cosmos Kamera Kapatıcısı için tıkla!

"Cosmos kamera kapatıcısı ile küçük bir uzay macerasına çıkmaya hazır mısın? Eğlenceyle dolu uzay mecarası, Cosmos Kamera Kapatıcısı ile bilgisayarında yerini alsın."

5- Dreams Loading

 beyaz üzerinde dreams loading yazan kamera kapatıcı

Dreams Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

"Aradığın motivasyon bulundu! Çalışmaktan sıkıldıysan ve biraz eğlenceli şeyler arıyorsan Dreams Loading eğlenceli tasarımı ile hem size motivasyon verecek hem de interneti güvenli bir şekilde kullanmanı sağlayacak."

6- Good Vibes Only

pembe üzerinde good vibes only yazan kamera kapatıcı

Good Vibes Only Kamera Kapatıcısı için tıkla!

7- Idea Loading

siyah üzerinde idea loading yazan kamera kapatıcısı

Idea Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

"Ofiste, okulda ya da her neredeysen ilham perilerine ihtiyacın varsa Idea Loading'in renkli tasarımı sana ihtiyacın olan ilhamı verecek üstüne bir de güvenli bir şekilde bilgisayarını kullanmanı sağlayacak! Bekleyin... Idea Loading..."

Sale

Unavailable

Sold Out