Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Google Meet Video Konferans Uygulaması Artık Bedava!

Koronavirüs sebebiyle evlere kapandığımız ve derslerimizi, toplantılarımızı online gerçekleştirdiğimiz bu günlerde yeni bir görüntülü konuşma uygulamamız daha oldu! Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Meet'i herkese ücretsiz olarak sunduğunu duyurdu. Şimdiye kadar, para ödemeden bir Meet çağrısına katılabilirdiniz, ancak çağrıları başlatmak için para ödemeniz gerekiyordu.

Ancak hemen ücretsiz Meet görüşmeleri planlayamazsınız. Google, önümüzdeki hafta başlayarak Meet'i ücretsiz kullanıcılara aşamalı olarak erişim sağlayacak. Herkesin erişmesi birkaç hafta sürebilir. Google bu aşamadan sonra Eylül ayından itibaren ücretsiz hesapların konuşmalarını 60 dakika ile sınırlandırmayı düşünüyor ve bu toplantılarda 100'den fazla kişinin katılmasına izin vermiyor.

Google duyurusunu, Meet ile ilgili birkaç yeni istatistik paylaşmak için de kullandı. Geçen hafta itibarıyla Meet’in günlük toplantı katılımcıları 100 milyonu aştı ve Meet şimdi 3 milyar dakikalık video toplantılarına ev sahipliği yapıyor. Günlük kullanımı Ocak ayından bu yana 30 kat arttı. Bu da demek oluyor ki toplantılarda çok fazla zaman harcanıyoruz.

Bu istatistikleri zaten hepimiz biliyorduk. Her gün günlük katılmak zorunda olduğumuz toplantılarımız ve derslerimiz var. Biz de bu görüntülü konuşmalarımızda istenmeyen kazalardan kaçınmak için: Açılıp kapanabilen sürgülü Kamera Kapatıcılarımız sayesinde, kameranızın kontrolünü size veriyoruz!

sarı üzerinde pug ve stay cool yazan kamera kapatıcısı

Bant gibi işe yaramayan ve sıkıcı duran seçeneklerin dışında hem seni eğlendirecek hem de güvenli bir internet deneyimi yaşamana yardım edecek Funsy Kamera Kapatıcılarını şiddetle öneriyoruz!

Sale

Unavailable

Sold Out