Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Görüntülü Konuşmalarınızda İstenmeyen Kazalardan Korunun!

Koronavirüs sebebi ile uzun zamandır evlerimize kapanmış durumdayız. Hal böyle olunca işlerimizin akmaması için yaratıcı çözümler getirmeye çalışıyoruz. Bunlardan biri de görüntülü konuşma uygulamaları ile online derslerimizi ve toplantılarımızı gerçekleştirmek. Her ne kadar verimli bir uygulama da olsa istemediğimiz kazalar başımıza gelebilir.

Bu süre boyunca kameranızı açık unutup istemediğiniz görüntüleri sergilemiş olabilirsiniz. Ya da kameranızı gerektiği zaman açıp, gerekmediği zaman kapatmak istiyor da olabilirsiniz. İşlerin yoğunluğu ve kafa karışıklığı sebebi ile kameralarımızı kontrol etmeyi atlayabiliyoruz.

Gerçekçi olalım hangimiz toplantılarımızda üstümüzde gömlek altımızda pijama ile gerçekleştirmedik? Ya da sabah erken saatlerde olan toplantılarımıza 5 dakika öncesinden kalkıp yetişmeye çalışmadık? Kesinlikle böyle can sıkıcı problemler için eğlenceli bir çözüme ihtiyacımız var!

Çoğumuzun yaşadığı bu problemlerle ilgili Havaş İstanbul ajansının bu yaratıcı videosuna bayıldık!

Tam da bu problemleri yaşamamamız için geçen seneden beri Funsy Kamera Kapatıcılarımızı satışa sunuyoruz! Açılıp kapanabilen sürgüsü ile Funsy Kamera Kapatıcılar, kameranızın kontrolünü size veriyor! Bant gibi sıkıcı ve işe yaramayan araçları kullanmak yerine, eğlenceli ve çok işlevli Kamera Kapatıcılarımızı öneriyoruz! Bantların yol açtığı problemleri (Staingate, her ihtiyacımız olduğunda bantı takıp çıkarmak zorunda olmak, bantların bıraktığı izler...) rafa kaldırarak Funsy Kamera Kapatıcılarla istediğiniz zaman kameranızı açabilecek istediğiniz zaman da rahatlıkla kapatabileceksiniz!

Üstelik Funsy Kamera Kapatıcılar güvenliğinizi sağlarken aynı zamanda renkli ve eğlenceli tasarlarımları ile gün içerisinde baktıkça modunuzu değiştirecek! İhtiyacınız olan pozitif mesajı ya da modunuza göre kendinize uygun kamera kapatıcısını bulabileceksiniz. Araba, oyun, kahve, spor, hayvan, uzay temalı birçok ürün çeşidi ile sizi korumak ve mutlu etmek için Funsy Kamera Kapatıcılar bilgisayarlarınızda yerini alsın!

Favori Kamera Kapatıcılarımızdan bazılarını sizler için sıraladık. Sen de bantlama Funsy'le ve online görüntülü konuşmalarında istenmeyen kazalardan korun!

Cosmos Kamera Kapatıcısı

mavi uzay temalı kamera kapatıcısı

Cosmos Kamera Kapatıcısı için tıkla!

But First Coffee Kamera Kapatıcısı

beyaz üzerinde kahve ve but first coffee olan kamera kapatıcısı

But First Coffee Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Good Vibes Only Kamera Kapatıcısı

pembe üzerinde good vibes only kamera kapatıcısı

Good Vibes Only Kamera Kapatıcısı için tıkla!

FryDay Kamera Kapatıcısı

siyah üzerinde patates kızartması ve day yazan kamera kapatıcısı

FryDay Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Donuts Kamera Kapatıcısı

mavi üzerinde renkli donutlar olan kamera kapatıcısı

Donuts Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Idea Loading Kamera Kapatıcısı

siyah üzerinde idea loading yazan kamera kapatıcısı

Idea Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Surf Caravan Kamera Kapatıcısı

Surf Caravan Kamera Kapatıcısı için tıkla!

 

Video: http://www.havasworldwide.com.tr/

Sale

Unavailable

Sold Out