Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

İş Hayatında Hangi Karaktersin?

Günlerimizin, saatlerimizin çoğunu geçirdiğimiz iş yerinde birçok farklı karakter ile karşılaşırız. İş arkadaşlarını çok sevip, iş yerinde eğlenenlerin yanı sıra her sabah mutsuz kalkanlarımız da var. Sen bu karakterlerden hangisisin? İş hayatındaki davranışlarına göre sana en uygun Funsy kamera kapatıcısını öneriyoruz!

1- Sürekli Yeni Bir Fikir ile Gelen

Bu karakterlerin her an akıllarına yeni bir fikir gelir. Sürekli işleri geliştirmeye ve daha iyi olmaya çalışırlar. Ne yalan söyleyelim, hepimizin iş yerinde böyle karakterlere ihtiyacı var. Çok nadir bulunsalar da sayelerinde işlerimiz kolaylaşır.

Sana kamera kapatıcısı önerimiz: Idea Loading

siyah üzerinde idea loading yazan kamera kapatıcısı

Idea Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

2- Hafta Sonunu İple Çeken

Hafta içi ruhsuz ve yorgun halleriyle görmeye alışkın olduğumuz iş arkadaşlarımızı aslında birer parti makinesi olduğunu sosyal medya sayesinde öğrenebiliyoruz. Sürekli iş çıkış saatlerini sayan bu arkadaşlarımıza kamera kapatıcısı önerimiz: Weekend Loading!

Laptop Kamera Kapatıcı, Weekend Loading, Siyah

Weekend Loading Kamera Kapatıcı için tıkla!

3- Kahve İçmeden Güne Başlayamayanlar

İş yerine gelir gelmez ilk yaptıkları kendilerine birer kahve almak olanlar... Biz de sizden biriyiz! Ayılmak ve işlerimize daha konsantre olmak için kahvesiz güne başlayamayanlara önerimiz: I Need Coffee.

Kamera Kapatıcı, I Need Coffee, MaviI Need Coffee Kamera Kapatıcısı için tıkla!

4- Sevgi Dolu Olanlar

Sürekli mutlu olan ve herkesle arası iyi olanlar iş arkadaşlarımıza kamera kapatıcısı önerimiz: Hearts

Kamera Kapatıcı, Hearts Mini, Açık Pembe

Hearts Kamera Kapatıcısı için tıkla!

5- Stajyerler

İşlerin arkasındaki gizli güçler... Her ne kadar çoğu iş arkadaşımız stajyerlerinden memnun olmasa da, bazı çalışkan stajyerler sayesinde işlerimiz hafifliyor. İşleri öğrenebilmek için büyük bir heves ve istekle çalışan stajyerlere önerimiz: Dreams Loading.

beyaz üzerinde dreams loading yazan kamera kapatıcısı

6- Öğle Araları Oyun Oynamaya Koşanlar

Öğle aralarında, en ufak bir boşluk bulduklarında ilk yaptıkları telefonlarındaki ya da bilgisayarlarındaki oyunları oynamak olan iş arkadaşlarımıza önerimiz: Gamer kamera kapatıcı!

KAMERA KAPATICI, GAMER MİNİ

Gamer Kamera Kapatıcı için tıkla!

 

Sale

Unavailable

Sold Out