Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

İş Yerinde Kamera Kapatıcısı Kullanmak için Nedenler

Kamera kapatıcıları hayatımıza girdiği günden beri biraz da olsa rahatız. Bu serüvene bir çoğumuz bantlarla başlamış olabilir. Artık bilgisayar kameran için bant kullanmaktan ve iş yerinde seninle dalga geçilmesinden sıkılmış olabilirsin, ayrıca günlük hayatında sürekli eğlenceli pozitif mesajlar veren bir ürüne ihtiyacın olabilir.

İş yerlerinde güvenlik önlemlidir. Aynı internete bağlı bir çok bilgisayar bulunduğu için, hacklenmek de bir o kadar kolay olacaktır. Eğer bilgisayarında virüsler bulmuş ya da anlamlandıramadığın bir şeyler döndüğünü sezmeye başladıysan ilk koşacağın şey bantlar değil, Funsy kamera kapatıcılar olsun.

Senin için iş yerinde neden kamera kapatıcıları kullanmak gerektiğini yazdık! Afiyetle tüketebilirsin :)

Laptopun yanında funsy yazılı mor yeşil kırmızı paketler

1- Güvenliğin Önemi

Daha önce de söylediğimiz gibi aynı internete bağlı kullanıcıların hacklenmesi de kolay oluyor. Aynı bulaşıcı hastalık gibi tüm çalışanların bilgisayarlarına bulaşıyor. Bunun için alınacak en iyi fiziksel çözüm kamera kapatıcılar.

Üstelik bilgisayarlarınızın hacklenmesini de gerek yok. İş arkadaşlarınıza yılbaşı hediyesi olarak Funsy Kamera Kapatıcıları hediye edebilirsiniz. İş arkadaşlarınıza "güvenliğinizi düşünüyorum" demenin en eğlenceli yolu olacaktır!

siyah üzerlerinde "enjoy" ve "never give up" yazan kamera kapatıcılar

2- Pozitif Mesajlar

Gün içerisinde yorulup, sıkılıp kendine eğlence arıyor olabilirsin. Seni acilen toparlayıp, ihtiyacın olacak şeyleri sana söylecek bir ürüne ihtiyacın varsa: Funsylab yardımına yetişiyor!

Yorulduysan "I Need Coffee", tükenmek üzereysen "Never Give Up", birazcık da olsa eğlenmeye ihtiyacın varsa "Enjoy", hafta sonunu iple çekiyorsan "Weekend Loading", acilen projeni yetiştirmek zorundaysan "Idea Loading", eve gitsem de rahat rahat oyun oynasam diyorsan "wasd", bıktıysan ve şu an uzaylıların gelip beni kaçırmasının tam zamanı diyorsan "space ship" kamera kapatıcısını sana öneriyoruz!

Laptopun üzerinde Funsy yazılı mor yeşil kırmızı paketli kamera kapatıcılarının yanında kahve bardağı var

3- Ortak Kullanım

İş yerine ait sticker bilgisayarında bulunabilir. Bu senin işine ne kadar bağlı ve onu taşımayı ne kadar sevdiğini gösterir. İş arkadaşlarının hepsiyle aynı kamera kapatıcısı kullanmak da hem güvenliğinizi düşündüğünüz hem de ortak eşya kullanımına önem verdiğinizi gösterir.

Funsylab markası olarak kurumsal bir çok çalışmamız oldu. Sen ve iş arkadaşların bize hello@funsylab.com mail aracılığı ile ulaşıp, kişiselleştirilebilir, kurumsal kamera kapatıcılar yaptırabilirsiniz. Eğer hemen güvenliğe ihtiyacımız var dersen, Ofis Paketimizi satın alabilirsin. Ofis paketinde 6 tane Funsy Kamera Kapatıcısı laptopuna takılmayı bekliyor olacak!

Sale

Unavailable

Sold Out