Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Kamera Kapatıcılar Bilgisayarların Kapanmalarını Engeller mi?

Kamera Kapatıcılarımızla ilgili birçok kişinin merak ettiği bir soruyu cevaplamak için bu blog yazımızı yazıyoruz. En çok karşılaştığımız sorular genelde "Kamera Kapatıcılar, bilgisayarımın tam kapanmasını engeller mi? Bilgisayarımı kapatırken aralık kalacak mı?" Kamera Kapatıcılarınızı içiniz daha rahat bir şekilde kullanabilmeniz, ve laptopunuza en uygun şekilde seçebilmeniz için yazımıza geçelim!


Kamera Kapatıcılar, kameranızın kontrolünü alabileceğiniz, istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabileceğiniz, eğlenceli ve pozitif mesajlar veren bir araçtır. Kameranızı açmak istediğinizde kamera kapatıcıların sürgüsünü sağa itersiniz, kapatmak istediğinizde de sola itersiniz. Kamera Kapatıcısını ilk olarak takacağınız zaman arkasındaki 3M bantı çıkarın. Sürgüsü açık olacak şekilde kameranızın üzerine dikkatlice yerleştirin. Bir süre elinizi bastırarak orada bekleyin. Daha sonra rahatça kameranızı açıp kapatabileceksiniz :)

 

 

Kamera Kapatıcılarımızı tasarlama sürecinde bir çok kişinin görüşüne başvurduk, arkadaşlarımızdan ürünü kullanmalarını rica ettik ve kapanma konusuna önem verdiğimiz için de iki boy seçeneği sunduk. Normal boy kamera kapatıcılarımızın boyutları 30mm"13.6mm, kalınlıkları da 0.85mm. Kendimiz de birer Macbook kullanıcıları olarak normal boy kullanıyoruz. Şarj ve tozlanma sorunu olmadı. Tabi kamera kapatıcılarımız kağıt gibi ince ürünler değil, bunu mutlaka belirtmek isteriz. 

 


Hiçbir şekilde böyle bir sorun yaşamamak istiyorsanız o zaman size mini modellerimizi öneriyoruz. Mini modellerimiz boyutu 18.5mm"9.1mm, kalınlıkları da 0.8mm. Hem tablet kullanıcıları hem de bilgisayarlarında tamamen kapanma isteyenler için mini modellerimizi öneriyoruz. En son olarak telefona da uygun çok yeni iki modelimiz geldi. Onların kalınlığı mini modelden de ince, 0.75mm. 

Bu yeni modelin bir diğer özelliği de tasarımı. Kamera kapatıcıyı sağa sürüklediğinizde kamera ışığı, mikrofon vb bir yerin üstüne geliyorsa bu kapatıcılar tam size göre çünkü, üzerlerindeki yıldız ve güneş şekileri kapatıcıyı hem sola hem de sağa doğru sürükleyebilecek şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Bu ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bilgisayarınızın modeline ve kamerasına göre en uygun kamera kapatıcısını seçmekte hala zorlanıyorsanız bize hello@funsylab.com mailinden ulaşabilirsiniz!

Sale

Unavailable

Sold Out