Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Kamera Kapatıcıların Doğru Kullanımı

Funsy Kamera Kapatıcılar bilgisayarınızın, telefonunuzun veya tabletinizin kamerasını kapatmanıza ve gerektiğinde açmanıza yarayan bir aparattır.

Teknoloji ilerledikçe hayat standartlarımız kolaylaşıyor olsa bile güvenli internet kullanımı gittikçe zorlaşıyor. Bunun için teknolojik cihazlarımıza anti virüs yazılımları yüklesek bile buna ek olarak fiziki önlemler almak oldukça önem kazanıyor. Bilgisayarlarınızın kameralarının internet casusları tarafından izlenmemesi için oldukça pratik bir önlem olarak açılır kapanır kamera kapatıcılarımızı kullanabilirsiniz.

Standart modeli masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlarda, mini modeli dizüstü bilgisayar ve tabletlerde kullanabilirsiniz. Ek olarak telefonlar için de kamera kapatıcısı modellerimiz bulunmaktadır.

Sıkça karşılaştığımız sorular arasında da ürünlerimizin yapışkanlarının ne kadar güçlü olduğu sorusu var. Ürünlerimizde 3M yapışkanlar kullanıyoruz. Dolayısıyla bu güçlü yapışkanlar bilgisayarlarınıza sıkıca yapışacak ve sizi yarı yolda bırakmayacak!

Her ne kadar ürünlerimizin yapışkanlıklarına çok güvendiğimizi söylesek de kamera kapatıcısını bilgisayar, tablet ya da telefonunuza takmadan önce size birkaç tavsiyemiz var:

#1

Ürünlerimizi bilgisayarınıza yapıştırmadan önce ellerinizin kuru olduğundan emin olun. Nemli ya da ıslak olursa yapışkanlıkları zarar görebiliyor.

#2

Ürünlerimizi bilgisayarınıza taktıktan sonra çıkarıp, başka bir bilgisayara takmanızı kesinlikle önermiyoruz.

#3

Arka yüzeydeki 3M yapışkan bantı dikkatlice çıkartın.

#4

Kamera Kapatıcınızı açın ve delik kameranın üzerine gelecek şekilde hafifçe bastırarak yapıştırın.

#5

Kamera Kapatıcıların iyice yapışması için hafifçe bastırma işlemine 30 saniye boyunca devam edin.

#6

Kapatıcının kapağını kaydırarak dijital güvenliğinizi ele alabilir, kameranızı açabilir ve kullanmadığınız zamanlarda kapatabilirsiniz!

Sale

Unavailable

Sold Out