Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Kamera Kapatıcısı Kullanmak için 4 Neden

Kamera kapatıcıları son zamanlarda kullanılması gereken laptop aksesuarları oldu. Aksesuar olmasının yanı sıra güvenliğini de düşünüp, internet deneyimini daha rahat yaşamanı sağlıyor. Kamera kapatıcılarını son zamanlarda sık sık duyup ama neden kamera kapatıcısı almam gerek diyorsan senin için 4 neden sıraladık:

1- Güvenlik Önlemi Almak

Laptop üzerinde pembe kamera kapatıcısı, arkasında çiçek var, laptopta pembe görseller var

Güvenliğini düşünüyor ve sana hem eğlenceli hem de güvenli bir yol öneriyoruz. Kamera kapatıcıları! Kaydırılabilir özelliği ile istediğin zaman kameranı açıp kapatabileceksin.

Eğer ebeveynsen, çocuklarının günümüzde internette neler yaptığı konusunda merak ediyor ve onları korumak istiyor olabilirsin. Çocuklarını kamera kapatıcıları ile hackerlardan koruyabilirsin. En yakın arkadaşlarına hem eğlenceli hem de kullanışlı hediyeler vermek istiyor da olabilirsin. Ya da sevgiline hem ona değer verdiğini hem de güvenliğini düşündüğünü söylemenin en iyi yolu olduğunu Funsy Kamera Kapatıcısı ile gösterebilirsin.

2- Hazırlıksız Görüntülü Konuşmalara Yakalanmak

Beyaz masa üzerine renkli kamera kapatıcıları

Hangimizin başına hazırlıksız aniden kameranın açılması gelmedi ki? Sadece mikrofon açık zannedip, gelen aramayı kabul ettiğinde birden kendini hiç olmadığın kadar hazırlıksız kamera karşısında bulabilirsin. Bu gibi sorunları yaşamamak ve ne zaman kamera karşısında görülebileceğini kendin belirleyebilmen için sana Funsy Kamera Kapatıcısını öneriyoruz.

Laptop kamera kapatıcıları ile artık zor durumda kalmayacaksın!

3- Eğlenceli Laptop Aksesuarı Kullanmak

Oyuncak robot elinde kamera kapatıcılarını tutuyor

Güvenliği ve her şeyin kontrol altına almaktan başka bir yararı da kamera kapatıcılarının bakınca seni eğlendirmesi! Moduna göre farklı birçok seçeneği ile beraber Funsy kamera kapatıcıları ile çok eğleneceksin!

İş yerinde kaybettiğin motivasyonu bulmak için: Never Give Up. Yorgunsan ve kendine gelmeye ihtiyacın varsa: I Need Coffee. Herkes dışarıda, ben neden oturup finallere çalışıyorum diyen bir üniversite öğrencisiysen: Dreams Loading. Ve daha birçok moduna göre bulabileceğin Funsy kamera kapatıcıları funsylab.com'da!

Beyaz masanın üzerinde siyah kamera kapatıcıları

4- Farklı Ürünlere Sahip Olmak

Kamera bantlanmış siyah bant laptop

Sen de çevrende görüyorsundur. Neredeyse çoğu insan kamerasını bantlıyor ve bu bantlarda uzun süre kullanışlı olmuyor. Sıkıcı ve -doğruyu söylemek gerekirse- çağ dışı bu seçeneği kullanıp paranoyak gibi görünmek istemiyor olabilirsin. Kamera Kapatıcıları ise eğlenceli ve yeni bir trend olduğu için çoğu insan tarafından dikkat çekecek!

Sen de farklı ol ve kameranı bantlama, Funsy'le!

Sale

Unavailable

Sold Out