Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Kameranızın İzlenme İhtimaline Karşı Telefon Kamera Kapatıcıları Kullanın!

Funsy Kamera Kapatıcılarımız, güvenliğinizi sağlamak için kameranızın kontrolünü size veriyor. Kameraya ihtiyacınız olduğunda sağa kaydırıp kamera kapatıcısını açabilir, kameranızı kapatmak istediğinizde de sola kaydırarak kamera kapatıcısını kapatabilirsiniz. Funsy Kamera Kapatıcılarımızın, gün içerisinde yüzünüzü güldürmek, motivasyon ve pozitif mesajlar vermek için tasarlanmış modunuza, zevkinize ve hobilerinize göre birçok modeli var.

Teknoloji ilerledikçe hayat standartlarımız kolaylaşıyor olsa bile güvenli internet kullanımı gittikçe zorlaşıyor. Bunun için teknolojik cihazlarımıza anti virüs yazılımları yüklesek bile buna ek olarak fiziki önlemler almak oldukça önem kazanıyor. Laptop ve masaüstü bilgisayarlarınızın kameralarının internet casusları tarafından izlenmemesi için oldukça pratik bir önlem olarak açılır kapanır kamera kapatıcıları kullanabilirsiniz.

Video konferanslara hazırlıksız yakalanmamak için de kamera kapatıcıları kullanabilirsiniz. Bir anda kameranızın açılması korkunuz olmadan, görüntünüzü düzeltip, iletişime hazır bir duruşa geçerek, kameranızı açarak görüşmenize başlayabilirsiniz.

Standart modeli masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlarda, mini modeli dizüstü bilgisayar ve tabletlerde kullanabilirsiniz. Kamera kapatıcılarımızın iki modelini, hangi bilgisayarlarda kullanabileceğinizi ayrıntılı bir şekilde yazmıştık. Buradan ulaşabilirsiniz.

İnternet ve kullanıcıların gizliliği her zaman dikkat edilmesi gereken bir konu olmuştur. Verilerimiz, ihlal edilme potansiyeline sahip bilgiler haline geliyor. Ne yazık ki, tüm bilgilerimiz, verilerimiz küçük teknolojik aletlerin içinde.

2016'da eski FBI direktörü James Comey, Kenyon College'da bir konuşma yaptı ve web kameralarını bantla kapattığını kabul etti. Yani, FBI'ın eski bir müdürü cihazlarındaki kameraları bantlıyorsa, muhtemelen biz de yapmalıyız.

Güvenliğinizi düşünerek kamera kapatıcısı kullanmak istiyor olabilirsiniz. Ya da online görüntülü konuşmalarınızda kameranızın birden açılmasını istemiyor da olabilirsiniz. Her koşulda kamera kapatıcısı kullanmak yararlı olacaktır. Bu yüzden bilgisayar, televizyon, tablet kameralarının yanı sıra telefon kameralarını düşünerek telefona özel kamera kapatıcılar tasarladık!

Çift yönlü kullanıma uygun tasarım. Telefonunuzun kamerasına ve mikrofon yerine göre sağa veya sola açılacak şekilde kullanabilirsiniz.

Sale

Unavailable

Sold Out