Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Karantinayı Verimli Geçirmek İçin Evde Yapabileceğiniz 5 Aktivite

Konserlere gitmeyi, dans etmeyi, tiyatro izlemeyi ve en önemlisi arkadaşlarımıza, ailemize doyasıya sarıldığımız günleri çok özledik. Biliyoruz ki bu günler geride kalacak, biz eski hayatımıza döneceğiz ve bu günleri ‘Ne günlerdi!’ Diye hayretle anacağız. Fakat o zamana kadar işe iyi yanından bakmaya çalışıp, evde geçirdiğimiz vakiti kendimize yatırım yaparak değerlendirmeliyiz. 20 günlük karantina sürecini iyi geçirmek için Funsy ekibinin sizlere bazı önerileri var. 

Güne planlama yaparak başlayın. 

Gün bittiğinde neleri başarmış olmak istiyorsunuz? Neyle uğraşmak size ve ruhunuza iyi geliyor? Bu soruları cevapladıktan sonra, kendimize en uygun planı hazırlamak için hazırız. 

 

Kişisel gelişiminize ve kişisel bakımınıza zaman ayırın.

İlgi alanlarınızı keşfedin. Hangi tür kitapları okumak size daha çok keyif veriyor? Daha çok tatlı yapmayı mı, yoksa yemek pişirmeyi mi seviyorsunuz? Daha önce denemediğiniz şeyleri deneyip, keyif alıp almadığınızı test etmek için en doğru zaman. İlgi alanlarınızı genişletin. Kendinize daha yakından bakın. Kişisel gelişimin yanında, kişisel bakımınızı da ihmal etmeyin. Biliyoruz ki evde olmak zamanla kendimize hiç bakım göstermediğimiz bir hale dönüşmemize sebep oluyor. Günlük rutininize mutlaka bedeninizin ihtiyacı olan bakımı ekleyin. 

Bu süreçte size Good Vibes Only kamera kapatıcımız gerekli motivasyonu versin!

Spor yapmayı bir rutin haline getirin.

Evde egzersiz yapmak için pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok. Yapmak istediğiniz egzersize uygun bir alan hazırlamanız yeterli olacaktır. Evde spor yapmakla ilgili yönlendirilmeye ihtiyaç duyuyorsanız, online dersler ve videolardan yardım alabilirsiniz. 

Evde kaldığımızda kendimizi sınırlandırılmış hissetmemiz ve bundan dolayı strese girmemiz çok normaldir. İnternetten ulaşabileceğiniz videolarla yoga yapmayı deneyin, kaslarınızı esnetin ve endişenizden kurtulun. Ekibimizden Gülfem’in önerisi Çetin Çetintaş’ın Toprak Elementi Yogası.

Bu süreçte size Avo-Cardio kamera kapatıcımız gerekli motivasyonu versin!

Dünya mutfaklarını keşfedin. 

Restorana gidemiyorsak, evde kendi restoranımızı işletmeye başlayabiliriz. Kendi kültürümüzdeki yemekleri keşfetmekle başlayıp, sonrasında alışılmışın dışına çıkıp dünya mutfaklarına doğru yol alabiliriz. Böylece damak zevkinizin hangi kültüre daha yakın olduğunu keşfedeceksiniz. Ekibimizden Fulya evde Sushi yapmayı karantinada öğrendi!

Bu süreçte size Sushi kamera kapatıcımız gerekli motivasyonu versin!

İçinizdeki çocuğu ihmal etmeyin, oyun oynamaya vakit ayırın.

Can sıkıntısını gidermenin en iyi yolu oyun oynamaktır. Bazen puzzle, kutu oyunları ya da video oyunlarıyla vakit geçirirken, sosyalleşmek için çevrimiçi oyun topluluklarına katılabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızla organize olup sanal bir oyun gecesi düzenlemek kulağa pek de kötü gelmiyor, ne dersiniz? 

Bu süreçte size Game Over kamera kapatıcımız gerekli motivasyonu versin!

Küçük bir botanik bahçesi yaratın.

Eğer bir bahçeniz varsa çok şanslısınız, eğer yoksa üzülmeyin, bir pencere pervazında, salonun ışık alan bir köşesinde bitkilerinizi büyütebilirsiniz. Bu zamanlarda kendi meyve sebzemizi yetiştirebiliyor olmamız çok önemli. Bitkilerin nasıl yetiştirilebileceği konusunda ayrıntılı metinleri internetten bulmanız mümkün. 

Bu süreçte size Kaktüs kamera kapatıcımız gerekli motivasyonu versin!

 

Sale

Unavailable

Sold Out