Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Kendi Mutfağınızda Barista Olun!

Özellikle kış aylarında erken kalkmak ve sıcacık yatağımızı ardımızda bırakmak hepimiz için zor olabiliyor. Böyle günlerde damak zevkimize göre bir kahve içmek, günümüzün daha kaliteli ve dinamik geçmesini sağlıyor. Fakat en sevdiğimiz kahve dükkanlarından her gün kahve almak mümkün olmadığı için sizlere kendi evinizde yapabileceğiniz lezzetli tariflerle geldik. Hadi hep birlikte profesyonel ellerden çıkmış gibi tadı damağımızda kalan bu kahve tariflerine göz atalım…

Dalgona Kahvesi


Eğer son zamanlarda TikTok ile fazla vakit geçirenlerdenseniz, bu kahveyle yollarınız mutlaka kesişmiştir. Sadece 4 malzeme kullanarak mükemmel sonuçlar elde edeceğiniz bu kahve için ihtiyacınız olanlar;

2 yemek kaşığı granül kahve
2 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı sıcak su
200 ml soğuk süt

Nasıl Yapılır?
Orta boy karıştırma kabına kahve, şeker ve sıcak su ekleyin. Bir yumurta çırpıcısı ya da tel çırpıcı ile çırpın. Başta koyu renkte olacaktır. Ortalama 6 dakika çırptıktan sonra rengi açılacaktır. Çırpmaya devam edin. 15-16 dakika sonunda katı kıvama gelince çırpma işlemini sonlandırın. Kahve bardağına 3 parça buz koyun. Buzların üzerine sütü ekleyin. En son üzerine hazırlanan karşımı ilave edin. İşte bu kadar!

Tarçınlı Kahve


Sıcak yataklarımızı bırakıp güne başlamanın en keyifli yolu tarçınlı kahveden geçer. Her zaman yaptığınız filtre kahveye biraz tarçın biraz da bal eklediğinizde ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız.

Malzemeler
1 Su bardağı kahve
1 çubuk tarçın ya da tercihe göre 1 çay kaşığı toz tarçın
Tercihe göre göz kararı süt (Mide rahatsızlığın varsa laktozsuz süt ekleyebilirsiniz)
1 çay kaşığı bal

Çikolatalı Kahve


Klasik lezzetlerden vazgeçmem ama arada farklılık arıyorum diyenlerdenseniz, çikolatalı türk kahvesi tam size göre! Her zaman yaptığınız türk kahvesinin içine ekleyeceğiniz iki kare bitter çikolata ile gününüzü güzelleştirebilirsiniz.

Malzemeler
1 Fincan Türk Kahvesi
2 kare bitter çikolata

Köpüklü Latte Kahve


Büyük kahve zincirlerinin eşsiz Latte lezzetini sen de kendi mutfağında yaratabilirsin. Biraz zahmetli ama çıkan sonuca değeceğini düşündüğümüz Latte tarifi için gereken malzemeler;

1 bardak süt veya krema (Mide rahatsızlığın varsa laktozsuz süt kullanabilirsin)
1 tatlı kaşığı şeker
2 tatlı kaşığı filtre kahve
Yarım bardak su
Kakao, baharat veya vanilya özü (İsteğe bağlı)
Soğuk tercih edersen 3-4 adet buz

Nasıl Yapılır?
İlk önce sütü istediğiniz sıcaklıkta ısıtın. Daha sonra şekeri ve sütü mikser yardımıyla çırpın. Şeker tamamen köpürene kadar devam edin ve daha sonra karışımı bir bardağa dökün.
Başka bir bardakta kahve ve suyu kahve eriyinceye kadar karıştırın. Ve daha sonra yavaşça iki karışımı birleştirin. Ve Latte’niz hazır!


Kahve Temalı Funsy Kamera Kapatıcı Tarifi
Biraz eğlence, bir tutam motivasyon, bol bol güvenlik ve kahve severlere özel tasarımlar!
Kahvesiz uyanamam diyenlere But First Coffee



Kahvesiz gün geçmez diyenlere I Need Coffee



Sale

Unavailable

Sold Out