Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Köpek Beslemenin Faydaları

Hayatımız boyunca edinebileceğimiz en gerçek dostlar istisnasız köpeklerdir. Kocaman burunlu, kuyruklarıyla dünyaları deviren, parlayan gözlerle sevildiğimizi hissettiren bu dostlarımız, varlıklarıyla hayatlarımıza enerji katıyor ve hiç bilmediğimiz yönleriyle kaliteli bir yaşam sürmemize yardımcı oluyorlar. Bu haftaki yazımızda sizlerle, köpek sahibi olmanın faydalarından bahsedeceğiz.
Kalbe İyi Gelir
Yapılan araştırmalara göre, köpek besleyen insanların köpek beslemeyen insanlara oranla kalp krizi geçirme riski oldukça düşüktür.
Stresi Uzaklaştırır
Psychosomatic Medicine’da yayınlanan bir araştırmaya göre, köpek sahibi olanlar köpeği olmayanlara göre stresli işleri çok daha kolay bir şekilde halledebiliyor. Bunun sebebi ise onlarla kurulan iletişimin hayatlarının her evresinde pozitif bir kişi bakış açısına olanak sağlaması. 
Sosyal Olmanızı Sağlarlar
Köpek sahibi olan insanların, dostlarını gezdirmek için sık sık dışarıya çıkmasından dolayı, izole ve yalnız hissettikleri çok nadir görülür. Köpekleri sayesinde yaptıkları yürüyüşler ile birçok insanla tanışma ve iletişim kurma fırsatları vardır. 
Bağlılık Duygusunu Geliştirir
Köpeklerin insan hayatına etkileri üzerine yürütülen bir çalışma, sahipler ve köpekler arasında oksitosin seviyesinin artışından kaynaklanan kimyasal bir bağ kurulduğunu ve bu sayede kişideki bağlılık duygusunun güçlendiğini ortaya koymuştur.
Modunuzu Yükseltir
Missouri Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, köpek beslemek serotonin hormonu salgılanmasına yardımcı oluyor ve bu sayede çok daha mutlu bir hayat geçirmenize olanak sağlıyor.
Obeziteden Koruyor
Minik dostunuzla yaptığınız düzenli yürüyüşler, formunuzu korumanıza ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanıza destek oluyor.
Funsy’den sevimli dostlarına sıkı sıkıya bağlı olan ya da evinde pofidik bir köpek patisi hasreti çeken herkes için tasarlanmış “PUG” ve “PATİ” kamera kapacıları %20 indirimli!
Pug Kamera Kapatıcısı
Pati Kamera Kapatıcısı
Sale

Unavailable

Sold Out