Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Mobil Fotoğrafçılar için En İyi Uygulamalar


Sosyal medyanın hayatımızdaki önemi arttıkça yüklediğimiz fotoğrafların da kalitesi bir o kadar önemli olmaya başladı. Bugün sizler için editörlerimizin de sıkça kullandığı 10 fotoğraf editleme uygulamasını listeledik.



1- Photoshop Express

Profesyonellerin de vazgeçilmezi olan Adobe Photoshop Express, Photoshop kullananların alışık olduğu Adobe’nin mobil fotoğraflar için olan uygulaması.
Adobe Photoshop Express ile kırpma, kırmızı göz düzeltme, doygunluk ve hazır filtreler gibi birçok eklentiden yaralanabiliyoruz. Listede bulunan diğer uygulamalar gibi ücretsiz bazı özelliklerden faydalanabiliyoruz ancak tüm özelliklerden yararlanabilmemiz için aylık ücret ödeyerek üye olmamız gerekiyor.

Snapseed

Google’ın ücretsiz olarak sunduğu Snapseed, fotoğraf filtreleriyle büyük beğeni topluyor. En fazla olumlu dönüş alan uygulamalardan biri olan ve en önemlisi kendi filtrelerinizi yaratabilme imkanı sunan bu başarılı uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Vsco

Instagram gibi bir akışa sahip olmasından dolayı sosyal açıdan da oldukça zengin olan Vsco, kendine has filtreleriyle oldukça fazla beğeni topluyor. Diğer uygulamalardaki gibi ışık ayarları, renklendirme seçeneklerini de kullanabileceğiniz uygulamada farklı filtre kütüphanesi sayesinde kendi tarzınızı yaratabilir ve sosyal medyada sıyrılabilirsiniz. Ücretsiz özellikleri bulunsa da asıl güzel olan filtrelerine ulaşmak için aylık ödeme yapmanız gerekiyor.

Focos

Yalnızca IOS cihazlar için üretilmiş olan Focos, portre modu olmayan cihazlar için fotoğraflarınızın arkaplanını bulanıklaştırmaya yarayan ya da bu şekilde fotoğraf çekmenizi sağlayan özelliğiyle biliniyor.

Flicker

Filtreler açıkken fotoğraf çekebilme olanağı olan ve 1000 fotoğrafa kadar ücretsiz arşiv yapabilmenize olanak tanıyan ücretsiz mobil fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Filtreler açıkken çekim yapabilmenize olanak tanıması büyük bir kolaylık olarak göze çarpıyor fakat Türkçe dil desteği olmaması kullanıcıların geri dönüşe göre en çok gözlemlediğimiz sıkıntıların başında yer alıyor.

Prisma


VSCO gibi kendine özgü bir topluluğu bulanan Prisma fotoğraf düzenleme uygulamasını diğer uygulamalardan ayıran en büyük özelliği şüphesiz ki çeşitliliği ve günaşırı yeni filtreleri kullanıcılarına sunması. Premium abonelik fiyatlarının makul olmaması ise kullanıcıların en büyük şikayetlerinden biri. 

Afterlight 2


Düzenlediğiniz fotoğraflara çerçeveler ekleyebileceğiniz, doku düzeltmesi yapabileceğiniz, gelişmiş araç takımları ile doygunluk, parlaklık ve kontrast ayarları yapabileceğiniz, eksiksiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
Diğer çoğu fotoğraf düzenleme uygulamasında olduğu gibi içeriklere tam erişim için bu uygulama için de abone olmanız gerekiyor.

Hypocam

Siyah beyaz fotoğraflarda uzmanlaşmak istiyorsanız eğer sizin için en iyi fotoğraf düzenleme uygulaması şüphesiz Hypocam’dir diyebiliriz. Şık ve sade arayüzü ile kullanımı kolay bu mobil fotoğraf düzenleme uygulaması ile yalnızca siyah beyaz fotoğraf kültürünü çekerek değil, haber akışından ilham verici fotoğrafları takip ederek de deneyimleyebileceksiniz.

Sale

Unavailable

Sold Out