Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Ofis Temalı Dizi Önerileri

İş yerlerimiz şüphesiz en çok zaman geçirdiğimiz yerlerden biri. Koronavirüs sebebi ile bazılarımız evden çalışmaya devam ederken, bazılarımız da iş yerlerine geri dönmeye başladı. Ofisiniz nasıl olursa olsun, ister arkadaşlarınızla, az sayıda insanla, ister de isimlerini bile bilmediğiniz insanlarla dolu olsun, saatlerimizin çoğu ofiste geçiyor. Belki de evimizden çok zaman geçirdiğimiz tek yer. Dolayısıyla, ofiste kendimizi evimizde gibi hissetmek çok önemli.

Bunun kanıtı ise evden çalışan çoğu insanın ofislerini özlüyor olması. Eğer evden çalışıyorsanız ve ofisinizdeyken evdeymiş gibi hissedemiyorsanız, evdeyken ofiste gibi hissedebilirsiniz! Bunu da ofis temalı favori dizi önerilerimiz ile gerçekleştirebilirsiniz!

Ofis temalı diziler ile kendinizi iş yerinde arkadaşlarınız ile eğleniyor ve maceralara atılıyormuş gibi hissedebilirsiniz!

The Office

Tabi ki listemize ofis denilince akla ilk gelen dizi ile başlıyoruz! The Office dizisinin fanları, bu dizinin gelmiş geçmiş en komik dizi olduğunu iddia ediyor ve biz de onlara katılıyoruz! Dizi Emmy ve Altın Küre gibi 2 önemli ödüle sahip. The Office, tam 8 yıl boyunca, Amerika’nın NBC kanalında yayınlandı. Birbirinden ilginç karakterlere sahip dizi, Amerika’da bir kağıt şirketi olan Mifflin’in Scraton şubesindeki ofisinde gerçekleşen olayları anlatıyor. Dizide ofis müdürü Michael Scott ve elemanlarının yaşadıkları olaylar, dizinin sürükleyiciliğini arttırıyor.

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine polisiye komedi tarzında bir Amerikan yapımı televizyon dizisidir. ABD'de Fox tarafından yayınlanmaktadır. Dizi New York Polisi'nin Brooklyn'deki kurgusal 99. Bölge Karakolu'ndaki dedektiflerinin ve yeni atanan polis şefinin başından geçen olayları konu alır. Yetenekli polis Jake Peralta, özellikle komikliği ve çocuksuluğu ile kalbimizde yeri çok ayrı!

The IT Crowd

Şirketin bodrum katında bir odada çalışmak zorunda kalan iki bilgi işlem elemanı ve onların başına müdür olarak atanan, bilgisayar bilgisi e-mail okumaktan fazla olmayan bir kadının komik hikayeleri!

Suits

Suits, Gabriel Macht ve Patrick J. Adams'ın başrollerinde oynadığı USA Network kanalında yayımlanan bir hukuk temalı televizyon dizisidir.

Silicon Valley

Dizi Richard karakteri ile başlıyor. Sevmediği ve insanların samimiyetsiz olduğunu düşündüğü bir işte çalışıyor. Etrafındaki arkadaşları da birer birer yükselirken, kendini hala yerinde sayarken buluyor. Bunun üzerine de kendi geliştirdiği algoritması sayesinde büyük yatırımcılar, büyük şirketler ve kendi işinin CEO'su ve kurucusu Gavin Belson (izlediğimiz en iyi karakterlerden biri olduğuna hemfikiriz) Richard'ın peşine düşüyor.

Ve böylece Richard'ın 3 arkadaşıyla beraber kurduğu "Pied Piper" ortaya çıkıyor. Dizi birbirinden komik ve harika karakterler içeriyor. Sessiz, içine kapanık bir tip gibi görünse de panik, sürekli duygusal patlamalar yaşayan ama aynı zamanda var olan düzeni değiştirmek ve şirketi için her şeyi yapmayı göze alan Richard, oldukça özgüvenli Pied Piper'ın %10'una sahip yatırımcı Erlich, kesinlikle her çalışanın onun gibi birine ihtiyacı olan, yardımsever, düşünceli Jared, ve dahası...

Özellikle bir bölümünde dizinin başrollerinden Dinesh'in hacker sevgilisinden korkup, bilgisayar kamerasını bantladığı sahneler bizim için çok eğlenceliydi!

Listemizi tamamlarken son olarak Ofis hayatınızı özlüyorsanız, ofiste bağlarınızı güçlendirmek, motivasyonu arttırmak ve eğlenmek istiyorsanız size önerimiz: Ofis Paketi Altılı Kamera Kapatıcılar!

Enjoy Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Sale

Unavailable

Sold Out