Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Ofise Dönüş Hediye Önerileri

Korona virüs sebebi ile hepimiz evlerimize kapanmıştık ve bu süreçte işlerimizi evden yürütmek zorunda kalmıştık. Ofislerimiz kapanmıştı ve toplantılarımızı evden görüntülü konuşma uygulamalarını kullanarak gerçekleştiriyorduk. Yeni normal düzenimiz ile yavaş yavaş iş yerlerine dönmeye başladık. Sosyal mesafe kurallarına uyarak dışarı çıkmaya, yürüyüşler yapmaya ve ofislerimize gitmeye başladık. Bu süreçte kamera kapatıcılarımız çok işimize yaradı! İstenmeyen kazalardan kaçındık ve kameramı açıp unuttum derdi kalmadan toplantılarımızı sorunsuz geçirdik. Bu süreç daha ne kadar gider, eskisi gibi evlerimize tekrar kapanmak zorunda kalır mıyız, tahmin edemiyoruz. Ama toplantıları sorunsuz geçirmek, iş arkadaşlarımızın motivasyonunu arttırmak ve güvenliğini sağlamak için ofise dönüş hediye önerilerimizi yazdık!

1- Lucky Me Kamera Kapatıcısı

Ekip arkadaşlarınızla gurur duyuyor ve onları ödüllendirmek istiyorsanız, ne kadar şanslı olduğunuzu Lucky Me Kamera Kapatıcılarımız ile gösterebilirsiniz!

2- Idea Loading Kamera Kapatıcısı

Tam gaz çalışmaya devam! Eski motivasyonumuzu, hatta belki daha fazlasını kazanmanın ve yeni bir başlangıç yapmanın tam zamanı! İş arkadaşlarınızın motivasyonunu arttırmanın, yeni ve yaratıcı fikirler aşılamanın en eğlenceli yolu Idea Loading Kamera Kapatıcısı.

3- Dreams Loading Kamera Kapatıcısı

Bu karantina dönemi herkes için iyi geçmemiş olabilir. Bunalmış, sıkılmış ve kötü durumlar yaşamış olabilirsiniz. Ama güzel günler çok yakında! Şimdi hayal kurmanın ve hayalleri elde edene kadar çalışırken bizi motive edecek bir ürün bulmanın zamanı: Dreams Loading Kamera Kapatıcısı!

4- But First Coffee Kamera Kapatıcısı

İş yerimizle ilgili en çok özlediğimiz şeylerden biri de iş arkadaşlarımızla verdiğimiz ufak kahve molaları! Hem yorgunluğu üzerimizden atıp dinlenmemizi hem de eğlenmemizi sağlıyor. Tam gaz çalışmaya başlamadan önce kahve içmek size ve iş arkadaşlarınıza iyi gelecek. Bu güzel anıları ekip arkadaşlarınıza hatırlatmak istiyorsanız önerimiz: But First Coffee Kamera Kapatıcısı!

5- Enjoy Kamera Kapatıcısı

Çalışmaya döndük dönmesine ama bu eğlenceyi bırakacağımız anlamına gelmiyor! Yaptığımız iş sonrası etkinlere, happy hourlara, cuma günü partilerine de geri dönme zamanı! Hem eğlenip hem de çalıştığımız iş yerlerine en yakışır kamera kapatıcımız: Enjoy!

6- Paper Plane Kamera Kapatıcısı

Dakika başı gelen, durmaksızın mail yazdığımız günlere dönmeye hazır mısınız? Merak etmeyin, Paper Plane Kamera Kapatıcısı ile artık bu gibi rutinleriniz daha eğlenceli ve daha güvenli bir hal alacak!

Sale

Unavailable

Sold Out