Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Parti Moduna Göre Funsy'le!

Eğlence ve gece hayatı denildiğinde ilk akla gelen şeylerden biri olmazsa olmaz partiler! Eğlencenin dibine vurabildiğimiz, arkadaşlarımızla beraber unutulmayacak anıları biriktirdiğimiz, art arda birbirinden harika etkinliklere katıldığımız geceleri kim sevmez ki? Partiler hakkında bir gerçek: eğer arkadaşlarınızla evde küçük bir parti düzenlemiyorsanız, genelde partiler çok kalabalık olur. Kalabalık demek de farklı bir sürü profil demektir! Biz de bu partilerde mutlaka bulunan tipleri derledik.

Hazırsan yazımıza başlıyoruz!

1- Daha Parti Bitmeden Diğerini Planlayanlar

Daha partinin ortalarında ne kadar eğlendiğini ve mutlaka haftaya tekrar planlanması gerektiğini söyleyip duran arkadaşlarımız... İki türü vardır. Ya sürekli parti yapmaktan bahsedip hiçbir zaman sözlerinde durmazlar ya da delicesine haftanın her günü parti modları açık olur ve seni de peşlerinde sürüklerler. Onlar her günü hafta sonu gibi yaşar!

Sana kamera kapatıcısı önerimiz: Weekend Loading!

siyah üzerinde weekend loading yazan kamera kapatıcısı

2- Dans Meraklısı

Tüm gün bir saniye bile durmadan dans eden, hatta parti 10'da başlamış ve sabaha kadar sürmüş olsa da onları hala dans ederken, eğlenirken bulabileceğimize eminiz. Büyük bir emek ve istekle danslarına ve eğlencelerine devam ederler. Etraflarındaki kimse onlar için önemli değildir ve müziğin keyfini çıkarırlar!

siyah üzerinde enjoy yazan kamera kapatıcısı

3- Uykucu

Yoğun bir haftanın ardından büyük ihtimal dinlenememiş ve eğlencenin ortasında hala yetiştirmesi gereken işleri düşünen arkadaşlarınız varsa (çoğunlukla biz de böyleyiz) onları bir yere kıvranmış ve uyurken bulabilirsiniz. Sessiz olun ve bırakın uyusunlar...

pembe good morging yazılı kamera kapatıcısı

4- After Partinin After Partisinin After Partisi

Gerçekten uzun bir başlık oldu ama mutlaka herkesin arkadaş grubunda "buradan nereye geçiyoruz?" soruları ile darlaşmış biri vardır. Bu arkadaşlarımızın enerjilerine hayranız. Durmak bilmeden yorulmadan eğlenmeye ve o etkinlik senin bu etkinlik benim gezmeye devam ederler.

Sana kamera kapatıcısı önerimiz: Lucky Me!

5- Biraz Fazla Dağıtanlar

Biliyoruz, hafta içi çok çalıştın. Hafta sonu geldiğinde içmek, eğlenmek, dans etmek senin de hakkın. Ama birazcık yavaş gitmekte fayda var. Eğer ayarı tutturamamış ve alkolu fazla kaçırmışsan, birazcık yemek yemek (çorbacılar favorimiz) ya da kahve içmek sana iyi gelecek.

mavi i need coffee kamera kapatıcısı

Sale

Unavailable

Sold Out