Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Funsy x İletişimde Kalbin Etkisi: Sayıların Enerjisi

Numaraların bir enerjisi ve sizin için bir anlamı olabileceğini fark ettiniz mi? Öyleyse sizi melek sayıları ile tanıştıralım!

Melek sayıları, her sayının kendi sayısal değerinin ötesinde anlamı kapsayan belirli bir titreşim enerjisine veya frekansına bağlı olduğu fikrini destekleyen numeroloji ilkelerine uygun olarak çalışır.

Siz de günlük yaşantınızda aynı sayıları görmeye başladıysanız bu kesinlikle bir tesadüf değil! Sürekli birbirini tekrar eden sayı dizinleri size önemli mesajlar iletebilir. Sayıları nasıl yorumlayacağınızı anladığınızda, hedefleriniz, ihtiyaçlarınız ve yaşam amacınız hakkında hayati bilgilerin kilidini açabilirsiniz.

Her bir sayının benzersiz bir anlamı vardır. Bu anlam, farklı sayılar ve birlikte eşleştirildiğinde değişebilir. Aynı rakamın yinelenen dizileri en bilineni ve bu nedenle bir kişinin dikkatini çekme olasılığı daha yüksek olsa da, bazı insanlar bir doğum tarihi, şanslı bir sayı veya diğer anlamlı rakamları görebilir.

Biz de numaraların enerjisinden yararlanarak "İletişimde Kalbin Etkisi" ile beraber yaptığımız yepyeni bir seri, rakamlar serisi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

777

Tekrar eden yediler, temelde sizi rahatlamaya ve gelecek için korkularınızı bırakmaya çağıran evrendir. 7 sayısı sizi gerçekten ne istediğinizi yeniden incelemeye davet ediyor.

777 sayısı, şans, mucizeler, iyimserlik, yerine getirilmiş hayaller ve yukarıdan gelen destek ile ilişkili bir sayıdır. 777, dileklerinizin yaklaşmakta olduğunu gösteren bir işarettir. Başka bir deyişle, şu anın doğru zaman olduğunu sembolize eder; artık hayalleriniz üzerinde tam kontrol sahibi olma potansiyeline sahipsiniz!

Mucizeler seninle olsun istiyorsan, 777 tam sana göre. Enerjisiyle laptopunda, tabletinde her baktığında sana mucizelerin güzelliğini hatırlatacak. Ünlü Rus matematikçi Grigori Grabovoi öğretisi ve ThetaHealing tekniği ile enerji yüklenmiştir. 7 - 7 - 7 olarak okuman yeterli.

8888

8 sayısını gördüğünüzde, durun ve şu anda ne kadar sorumluluk aldığınızı düşünün. Muhtemelen başkalarının yükünü omuzlamaktasınız ya da hayatınızın herhangi bir alanında en iyi işinizi yapmak için çok zayıflamışsınızdır. 

Bu sorunu çözmek için, kesinlikle tüm taahhütlerinizi düşünün. Ardından, hangilerinin bir kenara bırakılabileceğini, hangilerinin devredilebileceğini ve hangilerinin geciktirilebileceğini kendinize sorun. Emin değilseniz, hangi sorumlulukların gerçekten hayatınızın amacına bağlı olduklarını ve hangilerinin yalnızca taşımaktan gerçekten yararlanmadığınız yükler gibi hissettiklerini düşünün.

İlahi koruma seninle olsun istiyorsan, 8888 tam sana göre. Enerjisiyle laptopunda, tabletinde her baktığında sana ilahi korumanın sıcaklığını hatırlatacak. Ünlü Rus matematikçi Grigori Grabovoi öğretisi ve ThetaHealing tekniği ile enerji yüklenmiştir.

520

520 numara, 5 numara ve 2 numara özelliklerinin ve titreşimlerinin ve 0 numaranın etkilerinin bir kombinasyonudur. 5 rakamı, büyük yaşam değişiklikleri, önemli seçimler, kararlar, terfi, ilerlemeler, çok yönlülük, kişisel özgürlük ile rezonansa girer. 2 rakamı hizmet, görev, denge, uyum sağlama, işbirliği, düşünce, anlayış, tatmin, mutluluk, inanç, güven ve yaşam amacınızla ilgilidir. 0 sayısı Evrensel Enerjilerin sayısıdır ve başlangıç ​​noktası, sonsuzluk, birlik, bütünlük, devam eden döngüler, akış, kişinin ruhsal yönlerini geliştirmesini ifade eder. 0 sayısı birlikte göründüğü sayıların enerjilerini yükseltir.

Sıralı 5-2-0 sayısı ile para ile ilişkilidir. Acil gelen para enerjisi seninle olsun istiyorsan, 520 tam sana göre. Enerjisiyle laptopunda, tabletinde her baktığında bolluk ve bereketin varlığını hatırlatacak.

3396815

3396815 sayı dizisi Çince büyülü sözdür ve insan vücudundaki herhangi bir rahatsızlığa bütünsel bir şifa sunmak için Mantra olarak söylenebilir. Bu, 1974 yılında Dr. Zhi Chen Guo tarafından vaaz edilen kutsal bir şifa numarasıdır. Efsaneye göre, Usta Guo bir sabah günlük meditasyonunu yaparken, aniden ona bunu gösteren bir mesaj almaya başladığı söylenir. Bugüne kadar milyonlarca insan o zamandan beri bu özel sayı dizisini zikrederek hayatlarının her alanında mucizevi şifalar ve nimetler elde ettiler.

Bu özel sayı dizisi vücudun hücrelerine ve organlarına içsel bir mesaj verir. Vücuttaki belirli bir devrede bir enerji akışını uyarmaya yardımcı olur. Göğüsten (3,3) başlayan enerji, alt karın bölgesine (9), kaburgalara (6), sonra göbek bölgesinden (8) başa (1) ve aşağıya doğru yayılır ve akar. Son olarak da mideye geri döner (5). 3396815'i tekrarlamak, vücudunuzun ana organları ve süreçleri arasında sağlıklı bir şekilde enerji akışını sürekli olarak uyarmaya yardımcı olacaktır.

Evrensel şifa seninle olsun istiyorsan, 3396815 tam sana göre. Enerjisiyle laptopunda, tabletinde her baktığında sana sağlığın huzur veren rahatlığını hatırlatacak. Her sayının ses dalgası, vücudun belirli bir bölümünde hücreler için enerji titreşimi üretir. Dr Zhi Gang Sha öğretisi ve ThetaHealing tekniği ile enerji yüklenmiştir.

Sale

Unavailable

Sold Out