Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Sınav Haftanda İhtiyacın Olan Kamera Kapatıcısı!

Mart ayı kapıya dayanmışken seni yavaştan sınav stresi sarmış olabilir. Onca konuyu ve dersi nasıl yetiştireceğim diye düşünüyor olabilirsin. Ya da okulun başından beri hiçbir dersi kaçırmamış ama yine de kendini yetersiz hissediyor olabilirsin. Kendime güvenim tam, AA ile bu derslerden geçeceğim diyorsan da, herkese yetecek kadar Funsy kamera kapatıcı önerimiz var!

Hem sınav haftanda ders çalışırken eğlenmen, hem bilgisayar başında uyuyakaldığında güvenliğini sağlayabilmen hem de motivasyonun için sana kamera kapatıcı önerilerimizi sıraladık. Hazırsan yazımıza geçelim!

1- Never Give Up

Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere asla pes etmemeniz ve çalışmaya devam etmeniz için gereken motivasyonu Never Give Up kamera kapatıcısında bulacaksın! Kitapları ve notları bırakıp dinlenmek kolay, zor olan ve sizi başarıya götürecek olan asla pes etmemeniz :)

siyah üzerinde never give up yazan kamera kapatıcısı

Never Give Up Kamera Kapatıcısı için tıkla!

2- Lucky Me

Sınav haftası zor olan şeylerden biri de not bulmak. Sınıf gruplarından boşuna not istemeyin. Çünkü kimse not atmıyor. Eğer okulunuzun yakınlarında da notları satmıyorlarsa durumunuz vahim.

Okulun ilk gününden beri düzenli derslere gidip not tuttuysanız ya da yakın arkadaşlarınız sayesinde notlara ulaştırsanız çok şanslısınız! Lucky Me kamera kapatıcı tam size göre.

siyah üzerinde lucky me yazan kamera kapatıcısı

Lucky Me Kamera Kapatıcı için tıkla!

3- Idea Loading

Sınavda ihtiyacın olan tek şey, ezberlediklerini hatırlaman. Eğer hiç çalışmadan sınava geldiysen, belki derste duymuşumdur diyerek kendini zorla. Idea Loading kamera kapatıcısı sana ihtiyacın olan hafızayı verecek!

Idea Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

4- Weekend Loading

Biliyoruz, bu hafta bitmek bilmeyen bir işkence gibi geliyor... Ama dayan hafta sonuna çok az kaldı! Weekend Loading kamera kapatıcısı ile hafta sonuna kadar dayanacak zamanı kendinde bulabilirsin!

Weekend Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

5- Dreams Loading

Her şey hazır, sınav haftası bitti ve hepsinden geçildiyse tek beklemen gereken hayallerinin gerçekleşmesi... Dreams Loading motivasyonunu sağlamak için seninle!

Dreams Loading Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Sale

Unavailable

Sold Out