Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Şirketler İçin Trend Alarmı: Markanızla Kamera Kapatıcılar

Son günlerde gündeme gelen dijital güvenlik açıklarıyla birlikte özel hayatımızın, bizden başkaları tarafından bilinip bilinmediği kafamızı kurcalayan sorunlar arasında yerini aldı. 

Google'da, Instagramda veya Youtube gibi platformlarda karşımıza çıkan reklamların arama geçmişimizle bağlantılı olduğunu bilmeyen yoktur heralde. Ancak arkadaşlarla sohbet ederken yaptığınız konuşmalara göre de karşınıza reklam çıktığı oldu mu? Dinleniyor olma ihtimalimiz çok muhtemel peki ya izleniyor olma ihtimalimiz? Sanıyoruz ki bu da oldukça muhtemel. 

Kişisel verileri koruma kanunuyla birlikte özel hayatımız, kişisel bilgilerimiz oldukça önemli şekilde saklanması gerekirken, şirketler için bir önerimiz var. Marka adınızı, laptop&tablet kamera kapatıcıları ile tanıtmanın tam zamanı. 

Laptop kameraları özellikle çalışanlar için oldukça sık kullanılmaktadır. Uzaktan çalışan biri toplantılarını online olarak Skype üzerinden yapıyor olabilir veya bir YouTube kanalı olan kişi kayıtlarını yine laptop kamerasıyla yapabilir. Bu gibi durumlar için şirket logonuzu barındarın bir laptop kamera kapatıcı oldukça mantıklı bir hediye olabilir. Size özel olan kamera kapatıcılara sahip olan kişiler ekranlarına her baktığında markanız akıllarına gelecektir. Üstelik bu yararlı hediye ile özel hayatlarını korumalarına yardımcı olduğunuz için belki de her seferinde içlerinden size teşekkür edecekler.

Funsy kamera kapatıcılar son derece kaliteli bir plastikten yapılmaktadır ve uv baskı ile üzerine logolar basılmaktadır. İstenilen renk ve desende üretilebilmektedir. Eğer sizde Funsylab ile şirket işbirliği yapmak istersiniz hello@funsylab.com'a mail atabilirsiniz.

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out