Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Televizyon Kameraları için Kamera Kapatıcılar!

Son zamanlarda kamera kapatıcısı kullanımının önemini hepimiz fark ettik. Ocak ayından beri pazara Funsy markamız ile girdik. Bize en çok sorulan sorulardan biri "kamera kapatıcıları hangi teknolojik aletlerde kullanabiliriz?"

Gün içinde yüzünüzü güldürmek, anlamlı mesajlar vermek ve bant gibi sıkıcı ve işe yaramayan seçeneklerin yanında eğlenceli bir seçenek sunmak için size motive edici kamera kapatıcıları bilgisayarlarda ve tabletlerimizde kullanmanızı öneriyoruz. Tabletlerde mini boy ürünleri, bilgisayarlarda ise bilgisayarınızın modeline ve kamerasına göre mini ve normal boy ürünleri kullanabilirsiniz.

Bilgisayarlarınızın kapanmasına ve size herhangi bir sorun çıkarmamasına çok önem gösteriyoruz. Bu yüzden iki boy seçeneği sunduk. Normal boy kamera kapatıcılarımızın boyutları 30mm"13.6mm, kalınlıkları da 0.85mm. Mini modellerimiz boyutu 18.5mm"9.1mm, kalınlıkları da 0.8mm. Hem tablet kullanıcılarına hem de bilgisayarlarında tamamen kapanma isteyenler için mini modellerimizi öneriyoruz.

En son tasarımımız da telefonlar için kamera kapatıcılar! Telefon için kamera kapatıcısı boyutları 11.2mm*6.8mm. Açık halinde ise uzunluk 19.5mm. Kalınlıkları ise 0.75mm. Telefonlarınızın ön kamerasında güvenliğinizi sağlamak ve kameranızı kontrol altında tutmak için kullanabilirsiniz.

Tüm bu teknolojik aletlere bir yenisini daha ekledik. Mini modellerimizi televizyonlarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kameralı televizyon modellerinizde ve evinizde güvenlik sağlamak istiyorsanız kamera kapatıcılarımızı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Müşterilerimizden gelen sevdiğimiz fotoğraflar ile televizyonda kamera kapatıcısı kullanmanın rahatlığına bakabilirsiniz!

Sale

Unavailable

Sold Out