Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Yeni Kamera Kapatıcılarımız ile Eğlenceni Arttır!

Ocak ayını ortaladığımıza, 2020 yılına yavaş yavaş alıştığımıza göre yeni kamera kapatıcılarımızı duyurmanın zamanı geldi. Uzun zamandır heyecanla beklediğimiz, tasarımları için uğraştığımız kamera kapatıcılarımız artık satışta!

Yavaş yavaş birbirimizi tanımaya da başlıyoruz. Farketmişsindir ki yeniliklere aşık, kendini her zaman geliştirmeye çalışan bir ekibiz. Bu yüzden yeni ürünlerimiz gelmeye devam edecek. Ama şimdi 2020 yılında yeni kamera kapatıcılarımızla anlamlı mesajlar verebilmeniz için yazımıza geçiyoruz!

1- Gamer

Yemekler söylendi, arkadaşlar ayarlandı, kulaklıklar takıldı ve playstation konsolumuzun şarjı tam. Şimdi delicesine oyun oynamanın tam zamanı! Bu eğlence paha biçilemez. Her an bu eğlenceyi yaşayabilmen için Gamer Kamera Kapatıcısı tam sana göre!

siyah üzerinde playstation konsolu ve gamer yazısı bulunan kamera kapatıcısı

2- Loading Long Weekend

Hafta içi günler bitmek bilmezken, hafta sonları 2 dakika sürüyormuş gibi geliyor. Hepimizin tek isteği uzun ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmek! Bu yüzden en sıkıldığın zamanlarda seni eğlendirmesi ve hafta sonuna motive edebilmesi için Loading Long Weekend Kamera Kapatıcısı bilgisayarında yerini alsın!

siyah üzerinde loading long weekend yazısı bulunan kamera kapatıcısı

3- Good Vibes Only Mini

Çok sevilen Good Vibes Only kamera kapatıcımızın mini versiyonunu da çıkardık!

pembe üzerinde good vibes only yazan kamera kapatıcısı

4- Love Yourself

Kendini sevmenin ve kendinle barışmanın tam zamanı! Bu seneki hedeflerin arasında neler var bilmiyoruz ama bizim önerimiz mutlaka kendini sevmen gerektiği! Görünüşünle barış, kendine daha iyi davran, etrafındakilere daha anlayışlı ol, eğlenmeyi sakın unutma ve güvenliğini her an her yerde düşün! Love Yourself Kamera Kapatıcısı sana çok iyi gelecek!

siyah üzerinde love yourself yazan kamera kapatıcısı

5- Sorry Not Sorry

Kendin olduğun, kimseye benzemediğin, özgürce eğlenebildiğin, istediğini istediğin zaman yapabildiğin için asla pişmanlık duyma! Seni eleştirenlere "Sorry Not Sorry" demenin tam zamanı!

siyah üzerinde sorry not sorry yazan kamera kapatıcısı

6- Space Invaders

Dünyamızı uzaydan gelen canavarlardan kahraman edasıyla koruduğumuz oyun Space Invaders az parmaklarımızı, boynumuzu, ve beynimizi yormadı. Birincilik için delicesine uğraştığımız bu oyun kameralarınızı kapatmak için bilgisayarında yerini alsın. Güvenliğini ve eğlenceni Space Invaders ile arttır!

siyah üzerinde oyun karakterleri bulunan kamera kapatıcısı

7- Stay Cool Mini

Her an, her yerde havalı kalabilmenin en eğlenceli yolu Stay Cool kamera kapatıcıları takarak aynı havayı bilgisayarlarına ver! Eğlenceli tasarımı ile sana hava katacak ve modunu etrafındakilere söylemeye gerek duymadan gösterebileceksin.

siyah üzerinde stay cool yazan kamera kapatıcısı

8- Cosmos

Cosmos kamera kapatıcısı ile küçük bir uzay mecerasına çıkmaya hazır mısın? Eğlenceyle dolu uzay macerası, Cosmos Kamera Kapatıcısı ile bilgisayarında yerini alsın.

mavi uzay temalı üzerinde astronotlar olan kamera kapatıcısı

Cosmos Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Sale

Unavailable

Sold Out