Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Yılbaşı Gecesi için Oyun Önerileri

2020 çılgın bir yolculuktu ama umudu kesmek yok! Ufukta bizi bekleyen güzel günler var ve bu kutlamaya değer! Yılbaşı gecesi söz konusu olduğunda, harika bir parti düzenlemekten daha iyi bir uğraş yoktur.

Ama bu sene biraz farklı olarak partiyi daha sorumlu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Normalde partiler ve aile şenlikleriyle dolu bir dönem olan tatilleri yalnız geçirmenin zor olduğunu biliyoruz, ancak COVID-19'un yayılmasını en aza indirmek için sosyal mesafeyi uygulamak önemlidir. Ya birlikte yaşadığın insanlarla kutlama yapabilirsin ya da partini Zoom üzerinden yapabilirsin.

Evinizde birlikte yaşadığınız ailenizle ya da ev arkadaşlarınızla yılbaşında sıkılmadan eğlenceli bir gece geçirmeniz için oyun önerileri yazdık!

İki Doğru Bir Yalan Oyunu

Herkes, ikisi doğru ve biri yalan olan üç cümle kurar. Herkes sırayla paylaştıkça, diğerleri hangisinin doğru hangisinin yalan olduğunu anlamaya çalışır. Tahminleri takip edebilir ve en çok tutturana ödül verilmesini sağlayabilirsiniz.

Yılın Öne Çıkanları Oyunu

Bu Yılbaşı oyunu, gece muhabbetin devam etmesini sağlamak ve herkesin geçen yılki en sevdiği anları duymakla ilgili. Oyun için evdekilere sormanız gereken soruları karta yazın. Bu sorular arasında bu yıl en çok güldükleri film, yılın en iyi filmi, yılın en çok etkiye sahip olayı, yılın en çok abartılan olayı ve çok daha fazlası yer alabilir!

İsim Oyunu

İsim Oyunu, eğlenceli ama rahat bir oyun arayan büyük bir yetişkin grubu için harika ve kolay bir Yılbaşı partisi oyunudur. Bu oyun için, herkesin büyük bir kaseye bazı isimler eklemesi gerekecektir. Ünlülerin, kurgusal karakterlerin, tarihi figürlerin ve hatta odadaki insanların isimleri olabilirler. Daha sonra konuklar takımlara ayrılmalı ve sırayla her kağıt parçasının üzerindeki isimleri birbirlerine ipuçları vererek tahmin etmeye çalışmalıdır. Dilerseniz doğru tahminler için puanları takip edin veya sadece oyunun eğlencesinin tadını çıkarın.

Canlandırma Oyunu

Kelimeleri kağıt parçalarına yazdırın ve bir sepete koyun. Konuklarınızı takımlara ayırın ve oyuncuların sırayla bir kağıt parçası çizmelerini ve üzerindeki kelimeyi canlandırmalarını sağlayın. Her doğru tahmin için bir takıma bir puan verin.

Vampir Köylü

Vampir Köylü oyununu oynamak için en az 4 kişi olmalısınız. Bu oyunu oynamak için bir üst limit yok. Ne kadar kalabalık olursanız o kadar eğlenceli! Oyunda vampirler ve köylüler olmak üzere iki grup bulunur. Bu noktada önemli olan ise vampirlerle köylülerin eşit olmamasıdır. Vampirlerin sayısını, oyuna katılan tüm oyuncuların 3’te 1’i olarak düşünebilirsiniz. 

Bir moderatör seçin ve o hariç herkesin gözlerini kapatmasını isteyin. Moderatör bir vampir seçmeli ve vampir dışında kimse kim olduğunu bilmemeli. Oyundaki amaç, bir tarafın kazanmasıdır. Örneğin vampirler, oyunda köylü gibi davranıp gerçek köylüleri ikna etmeye ve köylüleri eleyerek kazanmaya çalışırlar. Köylülerin amacı ise vampirleri bulmak ve elemektir.

Sale

Unavailable

Sold Out