Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %10 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşı hediyeleri seni biraz zorlayacaktır. Kime, nasıl hediye alman gerektiği kafanı biraz kurcalayabilir.  Çevrende hediye alman gereken çok insan varsa da maddi olarak zorlanabilirsin. Bu konuda Funsy ekibi olarak sana yardımcı olacağız! Arkadaş, aile, iş arkadaşları profillerine göre sana tam da ihtiyacın olacak yılbaşı hediyelerini sunuyoruz. Yazımızı afiyetle tüketebilirsin :)

1- Uykucu İş Arkadaşına Hediye

Hepimizin iş yerinde mutlaka kendine mutlaka uyuyacak bir köşe bulan arkadaşı vardır. Bu arkadaşlarına işlerini aksatmaması gerektiğini hem onu kırmayacak hem de komiklik katarak uyarmanızın en eğlenceli yolu: "I Need Coffee" Kamera Kapatıcılar! 

mavi, üzerinde kahve ve "I need Coffee" yazısı bulunan kamera kapatıcısı

2- Uzay Filmleri Meraklısı Babana

Ailecek geçirilen film gecelerini kim sevmez? Hem eğlenceli hem bir arada hem de film izleyerek geçirdiğimiz etkinlikler çok keyifli olur. Tabi babanız tekrar tekrar aynı uzay filmlerini size seyrettirmiyorsa! Uzay filmlerini çok seven, gençliğinde Star Wars'u yüzlerce kere seyretmiş babalarımıza en uygun hediye "Space Ship" Kamera Kapatıcılar.

siyah üzerinde uzay gemisi bulunan kamera kapatıcısı

3- Motor Meraklısı Kardeşine

Bizce alması en zor hediyelerden biri kardeşlere olan hediyelerdir. Ne alırsan al tam olarak beğenmeyecekmiş gibi hissedebilirsin. En azından bazı zevklerine hakimsen, mesela motorlar ve arabalar dilinden düşmüyorsa, en iyi seçenek "Scooter" Kamera Kapatıcıları olacaktır.

Beyaz üzerinde scooter olan kamera kapatıcısı

4- Sevgiline

Çoğu arkadaşına hediye almayacak olsan bile, mutlaka ufak da olsa hediye alman gereken kişi sevgilin olacaktır. Yılbaşı özel günlerde ufak, sevimli hediyeler birbirinize değer verdiğinizi gösterir. Bu kalplerle dolu "Hearts" Kamera Kapatıcılar, sevgiline onu sevdiğini ve güvenliğini düşündüğünü söylemenin en güzel yolu!

Pembe üzerinde kalpler olan kamera kapatıcısı

5- Finalleri ile Boğuşan Arkadaşına

Yaşıtları çoktan okulu bitirmiş, işe girmiş olsa da kendisi hala "son 3 dersim bu sene okul bitecek" dese de o okulun bitmeyeceğini hepimiz biliriz. Hala finalleri, vizeleri, ders notları peşinde koşan arkadaşlarına en iyi hediye seçeneği "Dreams Loading" Kamera Kapatıcılar...

Beyaz üzerinde dreams loading yazan kamera kapatıcısı

6- 7/24 Oyun Oynayan Arkadaşına

Ne zaman arasan, oyun oynadığını öğrendiğin arkadaşlarına en güzel hediye "Wasd" kamera kapatıcıları olacaktır. Oyun bağımlısı arkadaşlarının da oyunla alakalı hediyeleri çok seveceklerine garanti edebiliriz!

siyah üzerinde w a s d klavye harfleri bulunan kamera kapatıcısı

7- Sabahlarını Daha Güzel Yapmak için Annene

Paris için bir uçak bileti olmasa da, annenizi "Bonjour" Kamere Kapatıcıları ile de mutlu edebilirsiniz! Her güne Paristeymiş gibi romantik bir havada başlamasını sağlayabilirsiniz. Sabahları artık daha eğlenceli ve güvenli olacak!

beyaz üzerinde bonjour yazan kamera kapatıcısı

8- Hafta Sonunu İple Çeken İş Arkadaşına

Sosyal ve eğlence bağımlısı iş arkadaşlarınızın korkulu rüyası pazartesi sendromunu eğlenceli ve güvenli atlatabilmesi için, hediye önerimiz "Weekend Loading" Kamera Kapatıcılar! Hafta sonunu dört gözle beklerken çok eğlenecekler!

siyah üzerinde weekend loading yazan kamera kapatıcısı

"Weekend Loading" Kamera Kapatıcısı için tıkla!

Sale

Unavailable

Sold Out