Tüm kamera kapatıcılarda RAHATOL koduyla %20 İndirim | 750 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo

Zoom Kameralarımızı İzliyor mu? Kamera Kapatıcısı ile Önlem Alın!

Koronavirüs tüm dünyada etkisini sürdürürken, biz de önlem almak amacıyla evlerimize kapandık. Bu yüzden işlerimizin ve derslerin aksamaması amacıyla 7'den 70'e herkes görüntülü konuşma uygulamalarını kullanır oldu. Bunlardan en popüleri de Zoom uygulaması. Zoom uygulaması sunduğu imkanlarla uzaktan toplantıların, online derslerin vazgeçilmez bir parçası oldu. Haliyle bu kadar popüler bir uygulama, insanlarda soru işaretleri oluşturuyor. Hepimizin hemen her gün kullandığı bu uygulama ne kadar güvenli?

Hepimiz bu sorunun yanıtını arar olduk. Bulduğumuz sonuçlarda da Zoom uygulamasının güvenli olmadığını gösteriyor. Zoom kullanıcıların tüm verilerinin Facebook’a gönderildiği itiraf edilmiş ve bu açık güncellemeler ile kapatılmıştı. Üstelik mesajlaşma uygulamalarında E2E uçtan uca şifreleme sistemi kullanılır. Zoom’un da bu şifrelemeyi kullandığı sohbet esnasında bir uyarı ile belirtiliyor. Ancak firma yetkilisi görüşmeleri E2E yerine AES ile şifrelediklerini itiraf etti. Bu da daha zayıf bir güvenlik sistemi sağlıyor.

Üstelik güvenlik araştırmacısı Jonathan Leitschuh, güvenlik açığı nedeniyle, Zoom uygulaması Mac'lerin kamerasını izinsiz olarak açabildiğini söylüyor.

Hal böyleyken yapılabilecek en doğru uygulama güvenlik önlemleri almak olacaktır. Bugün dünyada çoğu insan kameralarını bantlıyor. Belki de bu insanlardan biri de sizsiniz!

sarı üzerinde köpek ve stay cool yazısı bulunan kamera kapatıcısı

Fakat yazımızın başında da belirttiğimiz gibi artık hepimiz görüntülü konuşma uygulamalarını kullanıyoruz. Bu da her ihtiyacımız olduğunda bantı sürekli çıkarıp, yenisini takmak zorunda kalmak demek. Üstelik sıkıcı ve çirkin görüntüsü ile modumuzu düşürüyor. Bantlar şeffaf oldukları için de bize tam anlamıyla bir kapatıcılık sağlamıyor. Bu durumdan kurtulmanız için önerimiz: Kamera Kapatıcılar!

Açılıp kapanabilen sürgüsü ile Funsy Kamera Kapatıcılar kameranın kontrolünü ele almanızı sağlıyor! İstediğiniz zaman kolaylıkla kameranızı açabilir, işiniz bittiğinde kapatabilirsiniz.

Renkli ve motive edici tasarımları ile de gün içinde yüzünüzü güldürmek, anlamlı mesajlar vermek ve bant gibi sıkıcı ve işe yaramayan seçeneklerin yanında eğlenceli bir seçenek sunmak için size motive edici kamera kapatıcılarını öneriyoruz!

uzay temalı kamera kapatıcısı

Üstelik Zoom gibi görüntülü konuşma uygulamalarının sizi izlediğini düşünmüyor, güvenlik önlemi almak istemiyor olabilirsiniz. Online derslerinizde ve toplantılarınızda kameranızın kapalı kalmasını Funsy Kamera Kapatıcılar sayesinde sağlayabilirsiniz. Aramanız aniden açıldığında kameraya hazırlıksız yakalanmayacaksınız!

Renkli, motive edici ve eğlenceli kamera kapatıcılarımıza buradan ulaşabilirsiniz. Funsy ekibi olarak size önerilerimiz:

siyah üzerinde queen yazan kamera kapatıcısı

Enjoy Kamera Kapatıcısı için tıkla!

siyah üzerinde gamer yazan ve oyun konsolu olan kamera kapatıcı

Gamer Kamera Kapatıcısı için tıkla!

beyaz üzerinde bonjour yazan kamera kapatıcı

Bonjour Kamera Kapatıcı için tıkla!

siyah üzerinde queen yazan kamera kapatıcısı

Queen Kamera Kapatıcısı için tıkla!

siyah üzerinde uzay gemisi olan kamera kapatıcı

Space Ship Kamera Kapatıcı için tıkla!

Sale

Unavailable

Sold Out